Vatra İstanbul – Geleneksel Ramazan İftarı

Eyüp Pier Loti Aziyade Restoranda 16 Haziran cuma günü.

Vatra İstanbul – Geleneksel Ramazan İftarı
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Vatra İstanbul – Geleneksel Ramazan İftarı

Vatra İstanbul Derneğin’den Ramazan İftarı duyurusu yapıldı;

“Vatra İstanbul Yönetim Kurulu olarak tüm dostlarımızla 16 Haziran 2017 Cuma akşamı Eyüp Pierre Loti, Aziyade Restaurant’ta ailelerimizle birlikte geleneksel Ramazan İftarımızı yapıyoruz. Eyüp ve Haliç’in birlikteliğine ortak olan Pierre Loti tepesindeki turistik tesislerde iftarımızı yapıp tarihi ve yeşilliklerle dolu alanda beraber kısa bir gezinti yapıp teleferik ile yada mezarlıklar arasındaki taşlı yoldan yürüyerek Eyüp Sultan Camini ve Eyüp Sultan Hazretlerinin türbesini ziyaret edeceğiz. Cami bölgesindeki Arnavut asıllı sadrazam ve devlet adamlarının  kabirlerini ziyaret ettikten sonra meydanda yer alan geleneksel Ramazan standların dan alışveriş yapma imkanına sahip olacağız.

Bu mübarek günde sizleri de aramızda görmek ve iftarımızı yapmak bizleri onurlandıracaktır. Katılımcıların kişi sayılarını tarafımıza bildirmelerini önemle rica eder, Hayırlı Ramazanlar dileriz.”  

Saygılarımızla. Vatra İstanbul

MENÜ; İftar tabağı ve Ramazan Pidesi Çorba Zeytinyağlı Tabağı Salata Çoban Kavurma yada Piliç Emense Tatlı Meşrubat Çay Su Menü ücretleri: Yetişkin Menüsü: 70 TL Çocuk Menüsü: 40 TL 0-6 yaş ücretsizdir.

Katılmak İsteyenlerin;

BURAYI TIKLAYARAK VATRA İSTANBUL İLE İLETİŞİME GEÇMESİ RİCA OLUNUR

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın