EN BÜYÜK BAŞARI, DOĞRU DURUŞTUR

Mehmet Akif gibi Arnavutuz, Türkiye Cumhuriyeti, Bayrağı namus ve şerefimizdir.

Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

EN BÜYÜK BAŞARI, DOĞRU DURUŞTUR

Bundan 15 yıl önce susun Arnavut Boşnak yok, hepimiz Rumeli Türküyüz diyenler, Kendini Arnavut ve Boşnak olarak adedenlerin yeri PKK’nın yanı diyenlere karşı bir avuç genç Arnavut haykırarak cevap vermişti.
“Mehmet Akif gibi ARNAVUTUZ, Türkiye Cumhuriyeti ve Bayrağı Namus ve Şerefimizdir.” demişti gençler.

O zaman, mail gruplarında binlerce faşistte karşı doğru duruş sergileyen bu gençler, sayıca azdı ama o sayısal azlık bir çığ gibi büyüdü. Bizim hem Türkiye’nin birliği, hem Balkanlarda Arnavut çıkarlarının yanındaki duruşumuz ile faşist buzdağı eridi gitti. 15 yıl önce Arnavut ve Boşnakları pkk ile eş tutan Lütfü Türkkan bugün mecliste Sırplarla yapılan işbirliğini eleştirip, Arnavutları Boşnakları savunuyorsa, bu bir avuç gencin 15 yıl önce başlattığı doğru duruşun eseridir.
O günlerde konserde açılan Arnavut bayrağını bölücü görenlere karşı, Bügün her tarafta Arnavut ve Boşnak bayrakları Türk bayrağı ile beraber etkinliklerde yer almaktadır. Kardeş ülkelerin bayrakları dosta güven, düşmana korku salmaktadır.
Bu günlerde Türkiye Arnavutlarına 30 yıldır bir ufuk açamamış. 15 yıl önce bizi PKK ile eş tutanları kınamaya korkmuş sus pus olmuş Türk Arnavut kardeşliği derneğinin dinazorları, Arnavut toplumunu domine etmek ve deli Dumrul gibi davranmaya devam etmek istemektedir.

Arnavut Haber, habercilik ile 15 yıl önceki gençlerin taşıdığı ruh hali ile Arnavutların sesi olmaya çalışıyor. Türkiye ve Dünya genelinde Arnavut kişi ve stkların çalışmalarını duyuruyor.
Arnavut Haber gönüllüleri ne siyaset, ne stk hiç bir koltuğa talip değil. Sadece topluma Doğru haber veriyor ve Doğru duruş sergiliyoruz.
Bugün bize hakaret eden, it gibi havlayan, topluma ufuk açamamış, hiç bir sorununa çare olmamışlar aynı 15 yıl önceki faşist zihniyet gibi çokça saldırıp havlıyor.
Biz doğru yolda olmanın, doğru durmanın verdiği güç ile sadece Arnavut toplumuna doğru Haber ulaştırmaya çalışıyoruz. Ayrıca şundan adımız gibi eminiz. Bu süreç sonunda doğrular, doğrular ile buluşacak. Arnavut toplumu Mamaligacıları içinden temizleyecektir.
Hasip Gültaş

#ARNAVUTHABER

Hasip Gültaş (hasipgultas@gmail.com)

İlk yorumu siz yazın