Sırp ve Rus sever Medya

Niyazi Ratkoceri Balkanlarda ki son durumu yazdı..

Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Balkanlarda Son Durum ve Rusofil Sırbofil Türk Medyası

Niyazi Ratkoceri yazdı,

Bu ülkede oldukça yüksek miktarda Bosna, Kosova, Arnavutluk, Karadağ, Makedonya, Epir(Cameria) kökenli insan yaşıyor..

TBMM de 70 vekil ,Türkiyenin 5 büyük şehir belediye başkanı, bir sürü ilçe başkanı Batı Balkan göçmeni buna meclis başkanı Şentop’ta dahil (Kosovadan batı trakyaya yerleşmiş ordan Türkiyeye göç etmiş bir ailenin çocuğu)..

Dünden beri ülkemin medyasını izliyorum Kosova Sırbistana savaş ilan etti yazıyorlar utanmadan…

Sebebi gayet açık..

Ülkedeki Rusofil medya…

Ülkenin en büyük medya kuruluşunun sahibi Demirören medyanın sahibi Demirören aileside Boşnak olmasına rağmen medyası putin medyası gibi..

Sırbistan küçük Rusyadır, Ruslar tarafından kurulmuştur..

Kosova savaş ilan etti denilen mesele Kosova kendi ülkesi sınırları içinde yaşayan Sırplara, Sırbistan seçimlerinde oy kullanma hakkı tanımadı bütün mesele bundan ibarettir..

Sonra basında Kosova’yı ve Arnavutlari küçümser tavırlar biz hiç Sırp kolonisi falan olmadık Sırplar sadece Arnavut toprağı olan kosova’yı 80 yıl işgal altında tuttu mesele bundan ibarettir..

Biz balkanların ve Sırbistan ovalarının bütün çiftlik ve ticaretinin sahibiydik 500 yıl, Sırbistan daha dünkü hikaye..

Kosova küçük gelebilir gözünüze fakat Arnavutluk, Makedonya, Karadağ’da Arnavutluktur, Arnavutluk avrupanın en hızlı kalkınan ülkesidir demir leblebidir.

Türk medyası sanki Sırbistan sabah Kosovayı işgal edecek gibi yazıyor..

Sırbistanın en zengin bölgesi Voyvodina Macar’dir, Doğu Sırbistan ise tamamen Bulgar, Güney Sırbistan ise Boşnak ve Arnavut (Sancak, Preseva)kısaca söylemek gerekirse Sirbistanin o hatayı yapmasını bekliyor herkes..

Ama Türk medyası bildiğin pravda gibi yazıyor..

Sonra Arnavutlarin kimsenin yardımına ihtiyacı yok Arnavutlukta maaşlar Yunanistandan yüksek dağ köyünde 200 m2 arsa 200.000 dolar ,dağ taş fabrika kuruluyor Sırbistan 15 yıl sonra Arnavutlarin yanında köy olacak zaten.

Genel kurmay kayıtlarında Türkiyenin savünmasi Arnavutluktan başlar..

İstiklâl harbinde Yunan ordusunun yarısını Anadoluya çıkarabildi çünkü Yunanistan şehirlerine Arnavutlar saldırıyordu hem öyle böyle değil bilakis TBMM ile yapılan anlaşma ile..

Bazı namussuzlar diyor ya yok ingiliz ,şöyle böyle yaptı İngiliz donanması müdahele etmese, Arnavutlar ve Bulgarlar Yunan anadoludayken Atinaya girmişti…

ARNAVUTHABER

Niyazi Ratkoceri (bayramratkoceri@gmail.com)

İlk yorumu siz yazın