Esenler Rumeli Derneği Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Hergece ayrı güzel etkinlikler.

Esenler Rumeli Derneği Ramazan Etkinlikleri Sürüyor
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Esenler Rumeli Derneği Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Geçtiğimiz hafta balkan camiasını ve üyelerini Esenler Sosyal Tesislerinde verdiği iftar yemeği ile bir araya getiren Esenler Rumeli Derneği. Ramazan’ın ilk gününden itibaren de Esenler belediyesi Ramazan etkinlik alanındaki standında etkinlikler düzenliyor ve Esenler halkına keyifli bir ramazan yaşatıyor.

Ramazan etkinlik alanındaki standında 03 Haziran günü Şehitlerimiz için Kur’an ve Dua okutuldu. Son yıllarda artan terör olayları sebebiyle şehit olanlar anıldı, gazilere hayır duası edildi.

9 Haziran akşamı teravih namazından sonra Esenler Rumeli derneği sanat müziği korosu etkinlik alanında ziyaretçilere kısa bir müzik ziyafeti sundu. Gelen ziyaretçilere birbirinden lezzetli Knaç börekten sipariş edilen Arnavut Börekleri ikram edildi. Konuklar sanat müziği şarkılarını Arnavut Böreği yiyerek keyifle dinledi. Devamında konuklara Trileçe tatlısı ikramı yapıldı. Esenler Rumeli derneğinin yoğun faaliyet ve etkinliklerinde yönetim üyeler beraber katkı sunuyor güzel çalışmalara imza atıyorlar. Bu çalışmalar içinde etkinliklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Remzi Şengül’ün özverili çalışmaları ayrı dikkat çekiyor. Ramazan boyunca Esenler Rumeli Derneğinin standında hergün bir etkinlik yaşanıyor. Esenlere yakın olanların uğramasını tavsiye ederiz.

16 Haziran Akşamı teravih namazından sonra son kıssahan Neyzen Muharrem kıssalar, şiirler, şarkılarla Esenler Rumeli derneğinin, Esenler Belediyesi Ramazan etkinlik alanındaki standında olacak. Kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

www.arnavuthaber.com

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın