Alman Parlamentosunun Maymunu, Terör Sevici Erzincan’lı Vekil, Nato ve UÇK’yı Suçladı

Sırp vahşetini görmeyen vekil, daha öncede Pkk’yı desteklemişti.

Alman Parlamentosunun Maymunu, Terör Sevici Erzincan’lı Vekil, Nato ve UÇK’yı Suçladı
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Alman Parlamentosunun Maymunu, Terör Sevici Erzincan’lı Vekil, Nato ve UÇK’yı Suçladı

Türkiye kökenli Milletvekili / NATO UÇK’ın “suçlularını” destekledi

Kosova.info’nun haberine göre, Almanya Federal Meclisi Türkiye kökenli milletvekili Sevim Dağdelen Sevim Dağdelen, UÇK’yı sert bir şekilde eleştirdi ve bunu suç ordusu olarak nitelendirdi.

Sevim Dağdelen, Facebook profiline şunları yazdı: “Lahey’deki Özel Mahkeme, nihayet, 1999’da Yugoslavya’ya karşı yürütülen NATO savaşı sırasında savaş suçları ve insanlığa karşı suçlardan eski Kosova Komutanı Hashim Thaçi’ye suç duyurusunda bulundu. “Kosova Kurtuluş Ordusu” tarafından Sırplar ve Romanların öldürülmesi ve işkencesinin soruşturulması çok gecikti. “Lahey mahkemesi, eski Kosova Başbakanı ve UÇK komutanı Ramuş Haradinay’da olduğu gibi, artık potansiyel tanıkların gözünü korkutmamak ve hatta öldürülmemeleri için güvenliğini sağlamalıdır.”
“Lahey’e göre, ABD Başkanı Bill Clinton, İngiltere Başbakanı Tony Blair ve Şansölye Gerhard Schröder ve Sekreter Joschka Fischer dahil olmak üzere NATO Kosova’da ki saldırganlığın sorumlularıdır.”

Sevim Dağdelen daha önce Türkiye’ye yönelikte pek çok suçlamada bulunmuş, Pkk yanlısı açıklamalar yapmıştı. Sol parti milletvekuli olan, Dağdelen’nin Sırp vahşeti ve yargılanmayan Sırp soykırımcılar için bir açıklaması yok.

ARNAVUTHABER #KOSOVA

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın