RUTEV 2017 Uluslararası İftar Proğramı

İlk iftar yemeği Tiran’da verildi.

RUTEV 2017 Uluslararası İftar Proğramı
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

RUTEV 2017 Uluslararası İftar Proğramı

Rumeli Türkleri Vakfı’nın geleneksel olarak düzenlediği “Evladı Fatihan” Uluslararası iftar proğramı bu yılda gerçekleşiyor. Bu konudaki hazırlık ve proğram için Rumeli Türkleri Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı 6 Haziran 2017 Salı günü Rumeli Türkleri Vakfı Kültür evinde gerçekleştirildi.

Toplantıda Rumeli Türkleri Vakfı Başkanı Kemal Baltepe; “Yönetim Kurulu toplantısına hoş geldiniz diyerek, Rumeli Türkleri Vakfı çalışma, etkinlik ve faaliyetlerini değerlendirerek; Gündem hakkında açıklamalar yaptı. Devamında  Rumeli Türkleri Vakfı Başkanı Kemal Baltepe ve Toplantıya katılanlar 8 – 11 Haziran 2017 tarihleri arası gerçekleşecek; Uluslar arası geleneksel Rumeli Türkleri Vakfı “Tiran, Novipazar, Üsküp” iftar programını yaptılar.

Bu proğramın ilk adımı Tiran – Arnavutluk iftarı bu akşam düzenlendi. Rumeli Türkleri Vakfından yapılan   açıklamada “Arnavutluk; Tiran’dan Selam var. Rumeli Türkleri Vakfımız Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Tiran’da geçen yıl yetim çocuklar iftarı bu yıl talep ile Sokak iftarı olarak gerçekleşti. Yapılan bu hayır İftarın’ın giderleri yardımsever hemşerilerimizin değerli yönetim kurulumuz programa katılanların katkılarıyla yapılmaktadır. Bu hayırlı katkıları sağlayan hemşerilerimize canı gönülden teşekkür eder, kazançlarının ve Ramazan’ın bereketli olmasını dileriz.” denildi.

Arnavutluk, Kosova, Makedonya başta olmak üzere tüm balkanlara yıllardır hizmet veren RUTEV’in faliyetleri beğeni topluyor.

www.arnavuthaber.com

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın