Arnavut Haber Gümbür Gümbür Geliyor

Çok yakında yayında.

Arnavut Haber Gümbür Gümbür Geliyor
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

ARNAVUT HABER;

ÖZGÜR HABERE KARTAL BAKIŞI İLE GELİYOR

Hedef kitlesi olarak Türkiye Arnavutları başta olmak üzere tüm Türkiye kamuoyunu belirleyen haber sitesinin amacı Balkanlar ve Arnavutları ilgilendiren tüm dünyadan doğru, tarafsız haberler sunmaktır.

Türkiye Arnavutlarını ilgilendiren  her kategorideki haberler ile fark yaratacak olan  Haber sitesi yakında yayın hayatına başlayacak. Daha önce kurulan www.ArnavuTTv.com youtube kanalının devamı olan haber sitesi  içinde yaşadığımız Türkiye toplumda yiğitlik, mertlik, gurur, inat ve drüstlük sembolü olan ARNAVUT ismiyle yayın hayatına başlıyor. Test olarak başlayan haber yayınları kısa bir süre içinde tüm kategorilerde normal yayınlar ile devam edecek. Dünya, Balkanlar Türkiye, Spor, Ekonomi Haberleri, Tarih, Kültür, Video, Galeri ve Köşe yazarlar ile size geniş bir içerik sunmaya amaçlayan siteyi Şimdiden takip etmenizi ve çevrenize sitenin linkini duyurmanızı rica ederiz.

Haber, yorum, video ve köşe yazılarıyla zevkle takip edeceğiniz haber sitesi şimdiden Arnavutlar arasında heyecan uyandırmaya başladı.

ArnavutHaber

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın