Kosova dışında yaşayan Kosova Vatandaşlarının dikkatine.

Periudha e Aplikimit për Regjistrim për Votim Jashtë Kosovës

Kosova dışında yaşayan Kosova Vatandaşlarının dikkatine.
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Kosova dışında yaşayan Kosova Vatandaşlarının dikkatine.

Kosova dışında yaşanlar için oy kullanma başvurusu başladı.

Kosova Merkez Seçim Komisyonu; Yurtdışında yaşayanların oy kullanması için başvurunun bugün başladığını ve 22 Mayıs 2017 gününde sona ereceğini duyurdu.

Bu süre içerisinde yurt dışında yaşayan Kosova vatandaşları  oy kullanmak için seçmen kaydını yapılması için posta, elektronik posta ve fax ile başvuruda bulunabilecekler.

Elektronik posta ile başvurularında  yalnız kendi adınıza ait elektronik posta adresinizle (e-mail) ve en fazla üç aile üyesi için başvuru yapabileceği belirtiliyor. Yurtdışında yaşayan seçmenlerin bu uyarıya göre hareket etmeleri gerekmektedir.

ArnavutHaber

Periudha e Aplikimit për Regjistrim për Votim Jashtë Kosovës 15 MAJ – 22 MAJ 2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se Periudha e Aplikimit për Regjistrim për Votim jashtë Kosovës ka filluar sot, 15 maj dhe do të përfundojë më 22 maj 2017.

Gjatë kësaj periudhe, keni mundësi të aplikoni për tu regjistruar si votues jashtë Kosovës, përmes tri mundësive: përmes postës; përmes e-mailit dhe përmes fax-it.

Nëse ju aplikoni për tu regjistruar përmes e-mailit, aplikacionin duhet ta dërgoni vetëm për veten tuaj, përmes llogarisë elektronike personale (e-mail) dhe më së shumti, ju njoftojmë se aplikacioniet mund t’i dërgoni për rrethin e ngushtë familjarë dhe jo për personat tjerë.

Për më shumë informacione vizitojeni faqen e KQZ-së: www.kqz-ks.org

ArnavutHaber

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın