Korkutan Ailesi Kosova da Kalan Akrabalarını Arıyor

Kosova Podujeva da kalan bir aile arıyoruz: Akrabalarını arayan kişiler Osman Korkutan ve  Tahir Korkutan. Babaannesinin akrabalarını arıyorlar, aile 1914 yılında Kosova dan göç etmiş. Babaannesinin adı : Nuriye Babaannesinin babasının adı : Hayrullah Babaannesinin annesinin adı : Fatma Babaannesinin abisinin adı: Halit Soyadları veya aşiret isimleri : Perpez, Prebrez veya Prevreza olabilir.   Fotoğraftaki..

Korkutan Ailesi Kosova da Kalan Akrabalarını Arıyor
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Kosova Podujeva da kalan bir aile arıyoruz:

Akrabalarını arayan kişiler Osman Korkutan ve  Tahir Korkutan.

Babaannesinin akrabalarını arıyorlar, aile 1914 yılında Kosova dan göç etmiş.

Babaannesinin adı : Nuriye

Babaannesinin babasının adı : Hayrullah

Babaannesinin annesinin adı : Fatma

Babaannesinin abisinin adı: Halit

Soyadları veya aşiret isimleri : Perpez, Prebrez veya Prevreza olabilir.

 

Fotoğraftaki kişi babaannesinin abisi : Halit.

 

Përshëndetje Zotëri jena të kërku një familje nga Podujeva:
Kërkuesi: Osman Korkutan dhe Tahir Korkutan
Kërkueset janë kushërit e gjyshës:
Emri e gjyshës: Nurije
Emri i babgjyshës: Hajrullah
Emri e nanës e gjyshës: Fatime
Emri i vëllezirit e gjyshës: Halit
Mbiemri dhe fisi: Perpez, Prebrez ose Prevreza
Janë tu e kërku qka ka mbetur kushërit e vet në Podujevë. Kan emigruar nga Kosova ne vitin 1914.

 

Njeriu ne kete foto eshte vellai i gjyshes : Halit.

 

Mustafa Uğur Gönülal (ugurgonulal44@gmail.com)

İlk yorumu siz yazın