Kervan yürüyor, itler havlıyor.

Arnavut Haber toplumun sesi olma yolunda karalılıkla devam ediyor.

Kervan yürüyor, itler havlıyor.
Yazar : Tarih : Okunma : 1 Yorum


Arnavut toplumu için geçtiğimiz bir ayda önemli gelişmeler oldu.
-Makedonya’da Arnavut çbşk adayı
-Diaspora heyetinin Orhri kalesine astığı Arnavut bayrağına yapılan Makedon faşizmi.
-Çetnik selamı veren İvana Sert’e rumelilerin ödül vermesi.
-Preşeva Vadisi Arnavutlarının durumu
-Makedonya’da ki UÇK tutuklularına af talebi
-Sencer İmer’in UÇK’ya terör örgütü demesi.
Bu 6 önemli gelişme ve bunun yanında dünya çapında Arnavutların yaptığı kültür, sanat etkinlikleri, çeşitli ülke seçimlerinde aday olan Arnavutlar,
Biz Arnavut Haber olarak tüm bunları yakından takip edip haber yaptık. Yaptığımız haberler sonrasında gerek okuyucu gerek vatansever stklar haber yaptığımız konularda hemem harekete geçtiler. Sencer İmer’in UÇK’ya yönelik iftiralarına Türkiye Arnavut toplumu ve dostları Arnavut Haber’in çağrısı ile çığ gibi cevap verip kınadı. Yaptığımız haberler ortalama 500-1000 görüntüleme, videolar ortalama 300-500 seyir aldı. Üste saydığımız önemli konularda haberler 3000-5000 arası görüntüleme almış, Facebook istatistiklerinde.
Bir yanda Türkiye Arnavutlarına haber ulaştırma çabası, diğer tarafta Türkiye ve Dünyada Arnavutlar için samimi faliyet gösteren stk ve kişiler ile Arnavut Diasporası birbirinden haber alıyor, dayanışma yapıyor. Arnavutluk devletinin açacağı Diaspora TV ile tüm dünya Arnavutları dahada yakınlaşacak.
Tüm bu olumlu resmin yanında, malesef egolarına yenik düşen, kendi reklamı peşinde koşan Sencer İmer’i kınamayan, çetnik selamı yapan ivana serte ödül verenlerle yanyana duran, üste yazdığımız önemli konulardan hiç birini gündem yapmayan itler havlamaya devam ediyor.
Biz Türkiye medyasında yer almayan Arnavutlara yönelik özgür ve özgün haberlere devam edeceğiz. Çalışan, emek veren, karşılıksız Arnavut toplumuna katkı sunan herkesin daima sesi olacağız.
Arnavut Haber

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

Yorumlar 1