Diaspora Bakanı Pandeli Majko ile yaptığım görüşme.

Ulusun Elçisi Bora Zukali Arnavutluk temasları kapsamında Diaspora Bakanı Pandeli Majko ile görüştü

Diaspora Bakanı Pandeli Majko ile yaptığım görüşme.
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Si gjithmone, takimet me Ministrin e Diaspores se Shqiperise z. Pandeli Majko, jane dhe mbeten shume miqesore. Kjo per shkak edhe te origjines sone.

Ndaj edhe Ministri Majko eshte i mirepritur ne çdo kohe ne komunitetin Shqiptar ne Turqi.

Ne jemi te Iumtur per nivelin e bashkepunimit te krijuar ndermjet Ministrise se Diaspores se Republikes se Shqiperise dhe Komunitetit te Shqiptarve “VATRA” ne Stamboll

Arnavutluk Cumhuriyeti Diaspora Bakanı sayın Pandeli Majko ile makamında özel bir görüşme gerçekleştirdim. Türkiye’de yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalar hakkında kendisine bilgi verdim. Diaspora Arnavutları olarak taleplerimizi bildirdim. Vatra İstanbul Başkanı ve Ulusun Elçisi olarak yüksek motivasyonla tamamen kişilerden, guruplardan bağımsız iki ülke arasındaki kültür, sanat, lobicilik ve birçok ilişkinin dahada gelişmesi için koordineli olarak hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı ilettim.
Sayın Bakan Majko şahsım ve Vatra İstanbul’un yaptığı yurt içindeki, yurt dışındaki tüm çalışmalarını çok başarılı bulduklarını 2. Diaspora Konferansına katılımımız ve konuşmacı olarak vermiş olduğumuz katkıdan vede paylaşımlarımızdan duyduğu memnuniyeti özellikle iletti.
Diaspora Bakanlığında Ulusun Elçilerinin bir araya gelerek tüm çalışmalarda aktif görevler alacaklarını belirtti.
Toplantı sonunda Arnavutluk Cumhuriyeti Diaspora Bakanı sayın Pandeli Majko tüm hemşehrilerimize selamlarını ve sevgilerini iletmemi özellikle rica etti.

Bora Zukali

Bora Zukali (bzukali@yahoo.com) Websitesi

İlk yorumu siz yazın