Arnavutlar’da Trump’u Satın Alacak Para Varmış

Sırbistan basını attıkça atıyor. Sınır yok.

Arnavutlar’da Trump’u Satın Alacak Para Varmış
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Arnavutlar’da Trump’u Satın Alacak Para Varmış

Sırp Başkanı Aleksandar Vucic ile güçlü bağları olan Sırbistan’ın Blic gazetesinin Cuma baskısının ön sayfasında manşetten ABD Başkanı Donald Trump Sırbistan’a baskı yapmak için Arnavutlar’dan milyonlarca dolar para alıyor diye haber yapmış.

Blic’e göre, bu operasyonun arkasında milyarder siyasetçi Behgjet Pacolli var. Büyük Arnavutluk projesi için Pacolli Trump’a milyonlarca dolar ödüyormuş. Habere göre ayrıca Büyük Arnavutluk’a ek olarak Pacolli Kosova’nın bağımsızlığı için de kulis yaptığı yazıyor ve tüm servetini bunun için harcıyormuş.

Sizlere daha öncede burada defalarca örneklerini gösterdiğimiz Sırp basınınnın asparagas yalan haberleri akıl, sınır tanımıyor. Güvenilir olmak için önce doğru haber yapmanın gerekliliğini Arnavut Haber olarak Sırbistan basınına bir kez daha hatırlatırız.

www.arnavuthaber.com / Balkanlar

Sırp Faşist Partisi geçen sene Trump’un seçimleri kazanması için destek yürüyüşü yapmıştı. Bu yıl gazete manşeti ile Arnavutlardan para almakla suçluyorlar.

Radical Party leader denounces Biden's Belgrade visit, endorse…

Hundreds of supporters of the Serbian Radical Party (SRS) denounced the visit of the Vice President of the United States Joe Biden to the Serbian capital Belgrade. More: http://bit.ly/2b26ycT"But the time has come for America to erase a dark shadow from its history. The time has come for these bandits to leave the political scene. America now has hope and a future. America now has Donald Trump." – Vojislav Seselj, president of the Serbian Radical Party

Ruptly paylaştı: 16 Ağustos 2016 Salı

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın