Atlas Global Saraybosna uçuşlarına başlıyor.

Saraybosna’ya daha ucuza uçabileceksiniz.

Atlas Global Saraybosna uçuşlarına başlıyor.
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

 Atlas Global Saraybosna uçuşlarına başlıyor.

Atlas Global Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna uçuşlarına başlıyor.

19 Haziran’dan itibaren Saraybosna’ya Atlasglobal  tarifeli seferler ile seyahat edecekler ulaşabilir. Balkanlara uçuşlar THY’nin yüksek fiyat politikası pek çok şehire Türkiye’den ulaşımı pahalı yapıyordu. Aynı şekilde Türkiye’ye gelecekler içinde bilet fiyatları yüksek idi. Pegasus’tan sonra Altal Global’in de Balkan seferlerini artırması karşılıklı seyahat edecek olanlar için büyük kolaylık ve daha az maliyet teşkil edecek.

Atlas Global resmi sitesinden uçuşlar ile ilgili şu açıklama yapıldı: “Bosna Hersek’in gözde şehri Saraybosna uçuşlarımız başlıyor. Tarihe şahitlik etmiş Saraybosna’da her bir sokakta ayrı keyif alıp, Bosna Hersek mutfağının lezzetlerini tadın. EkonomiPlus‘da her şey dahil gidiş-dönüş 139 USD‘dan başlayan fiyatlarla, Atlasglobal’in 30 kg bagaj hakkı ayrıcalığı, ücretsiz ikram, koltuk seçimi imkanı ve geniş koltuk mesafesi ile konforlu bir yolculuk yaşayabilirsiniz.” denildi.

Atlas Global uçularında Bosna Hersek’in lider seyahat acentesi Centrotours ile işbirliği yapacak. Centrotours Saraybosna Direktörü. Atlasglobal temsilcisi Muamer Lutvić; “Saraybosna’ya gelen yabancı turist sayısında büyük bir artış var. Saraybosna Havaalanı’na yapılan uçuşları geliştirmek  gereklidir. Saraybosna sokaklarında, tüm dünyadan turist görebilirsiniz. Bu  zamana kadar  Türk Hava Yolları ve Lufthansa uçuşların büyük kısmını gerçekleştiriyordu. Bunların dışında aynı hizmeti daha uygun fiyata verecek şirketlere ihtiyaç var. Atlas Global bu boşluğu dolduracak. Saraybosna’ya uçuş maliyetini düşürerek Turist sayısının artmasını sağlayacaktır. Aynı şekilde Bosna vatandaşlarının yurtdışını uçuşlarına daha uygun fiyat ve daha çok seçenek sunmuş olacaktır. Şu anda haftanın 4 günü olarak başlayacağımız uçuşları önümüzdeki dönemde artırmayı planlıyoruz.” diye açıklamada bulundu.

Atlas Global’e Balkanlar ile Türkiye’yi dahada yakınlaştıran bu seferlerde iyi uçuşlar diliyoruz.

www.arnavuthaber.com

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın