Hemşerimiz Alaattin Korkmaz Bağlarbaşı Muhtarlığına Aday

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı mahallesin’de doğdu. 62 yıllık Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahalleli biri olarak hala aynı ilçe ve mahalle de ikamet etmekte. Alaattin Korkmaz, Mahalleye daha iyi bir hizmet sunabilmek, daha önceki Muhtarlık döneminden yarım kalan projelerini hayata geçirmek ve bununla birlikte Bağlarbaşı mahallesi halkının tekrardan aday olması yönünde ki talep ve ısrarları ile tekrardan 31 Mart 2019’da..

Hemşerimiz Alaattin Korkmaz Bağlarbaşı Muhtarlığına Aday
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı mahallesin’de doğdu. 62 yıllık Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahalleli biri olarak hala aynı ilçe ve mahalle de ikamet etmekte.

Alaattin Korkmaz, Mahalleye daha iyi bir hizmet sunabilmek, daha önceki Muhtarlık döneminden yarım kalan projelerini hayata geçirmek ve bununla birlikte Bağlarbaşı mahallesi halkının tekrardan aday olması yönünde ki talep ve ısrarları ile tekrardan 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli ve Yerel Seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı’na  muhtarlık aday müracatını yapmış bulunduğunu belirtiyor.

 

Alaattin Korkmaz; “Bağlarbaşı Mahallesi ile ilgili daha önceki muhtarlık dönemimden yarım kalan projelerim ve bununla birlikte, mahallemize eğitim anlamında eksikliği hissedilen Orta Okul ve Lise kazandırmak, Yaşlılarımızın rahatça bir gün geçireceği dinlenme evi, çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde günlerini geçireceği çocuk oyun parkları, mahallemizin bir diğer eksiği olan Kütüphane, Pazar yeri ve Sağlık Ocağı projelerimiz arasında yer almaktadır. Bunların gerçekleşmesi için yerel ve merkezi idarelerde gerekli girişimleri yapacağım.” diye belirtti.

 

 

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın