Kosova Milli Takımı Türkiye’yi İşkodra’da Misafir ediyor.

Kosova Türkiye Milli Maçı.

Kosova Milli Takımı Türkiye’yi İşkodra’da Misafir ediyor.
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Kosova Türkiye’yi Bekliyor.

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı  Eski Fenerbahçeli Futbolcu Vokrri,  Türkiye iyi bir kadro ve Fatih Terim gibi kaliteli bir Teknik direktöre sahip olduğunu söyledi.

Vokrri, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 11 Haziran’da Türkiye ile oynayacakları maçın iki takım için de zor ve çekişmeli geçeceğini belirtti.

Arnavutluk’un İşkodra şehrinde oynanacak maç öncesinde sorularını yanıtlayan Vokrri, “Maç, galibiyet arayışındaki Kosova hem de elemeleri geçmeyi hedefleyen Türkiye için önemli bir mücadele olacak ve taraftarlara zevkli bir maç izleyecekler .” dedi.  Kosova’da Stadyum eksikliği organizasyonlarda sorunlara neden olmakta ve maliyetleri artırmaktadır. Bu durum taraftarlar için de sorunlara neden olmaktadır.
Dünya Kupası elemelerine ilk kez katılan ve gruptaki ilk 5 maçında 1 puan alan Kosova’nın performansını da değerlendiren Vokrri,  kalan maçlarında puanlarını artırmayı umduklarını kaydetti.  Kosovalı futbol adamı, Milli Takımın hem Kosova liginde hem de Avrupa’nın diğer liglerinde forma giyen genç ve yetenekli futbolculardan oluştuğunu  sistemli çalışarak çok hızlı bir şekilde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarının bir parçası olunabileceği ifadesini kullandı.
Vokkri, Türkiye’nin son yıllarda futbola çok yatırım yaptığını, 2002 FIFA Dünya Kupasında Üçüncü olan Türkiye’de futbolun geliştiğini, Fatih Terim gibi kaliteli bir teknik direktör ve iyi bir kadroya sahip olan Türkiye’nin puan durumunda yerinin çok iyi olmamasına rağmen elemeleri geçmesi  ve başarıla ulaşmasının zor olmayacağı açıklamasında bulundu.
Geçen yıl, önce UEFA, ardından FIFA üyeliğine kabul edilen Kosova, Türkiye’nin de bulunduğu I Grubu’nda mücadelesini sürdürüyor.

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın