ARNAVUT.COM Teşekkürler / Faleminderit Vëlla

Türkiye’de Arnavut internet medyasının bayraktarı.

ARNAVUT.COM Teşekkürler / Faleminderit Vëlla
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

ARNAVUT.COM Teşekkürler

Türkiye’de Arnavut internet medyasının ilk temsilcisi ve bayraktarı Arnavut.com’a Arnavut Haber ailesi olarak; kuruluş aşamamızda ve devamında bizlere verdiği destek için teşekkür ederiz. Faliminderit Vella.

Arnavut.com kurulduğu günden itibaren tüm Arnavut oluşumları desteklemiş, Türkiye Arnavut’ları içinde saygın bir yer edinmiştir.

Arnavut.Com dün kendi sayfasında desteğinin devamı olarak; bu güzel duyuru ve görseli paylaştı.

“Arnavut dünyasından gelişmeler, haberler, etkinlikler, köşe yazıları ve özel dosyalar…

Arnavutların gündemi ArnavutHaber.com’da…

www.arnavuthaber.com
“Özgür habere kartal bakışı”

Facebook: https://www.facebook.com/HaberArnavut/
Twitter: https://twitter.com/Arnavut_Haber “

Türkiye’de Arnavut Tarihi Facebook grubumuzda bu destek için yayınladığımız teşekkür mesajı:

“Arnavut Com’a bu kardeşlik dayanışması için teşekkürler. Arnavutların ilk sitesi Arnavut com tüm Arnavut sitelerine adına yaraşır abilik yapmıştır. Faliminderit Vella.”

Arnavut.Com kurucusu ve yöneticisi Arnavut Vedat ise Tarih grubumuzda yayınladığımız teşekkür mesajına;

“Belki de sadece çok yakın olanlar ve tanıyanlar biliyor ki; ArnavutCom aslında ne sadece bir web sitesi, ne STK, ne içerik, ne medya, ne de kısır tartışmaların yeri…Hatta bunların çoğunu pek önemsemiyor da diyebiliriz.

Arnavutcom, tam olarak kültürel bir ideayı temsil ediyor ve örnekleme aracı…Baştan beridir de filizlendirmelerin peşinde…

Bu yüzden de, her zaman kendi başlarına, belli konularda uzmanlaşacak yapıları sevmiş ve ayrımsız desteklemiştir. Pek çok yapıda doğrudan veya dolaylı olmak üzere neredeyse bütün Arnavut çalışmalarına küçük bile olsa destek vermiştir. Kendisi yeterince desteklenmediği halde…

Bu sadece Arnavutcom açısından değil, diğer bütün medya ve ortamların en azından birbirlerine küçük jestlerle de olsa destek vermeleri gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda kimse elini korkak alıştırmasın. Biz aynı gemideyiz.

Başarılar, sevgiler…

ARNV Vedat & Arnavut.com ” , diye cevap verdi.

Sayın. Arnavut Vedat & Arnavut.com a ArnavutHaber.Com ve tüm Arnavut oluşumlarına verdikleri destek, kendisinin açıklamasında belirttiği ve yıllardır sürdürdükleri yayın çizgisi için tebrik ve teşekkürlerimizi sunarız. İki site ve tek yürek olarak. Arnavutların sesi olmaya hepberaber devam edeceğiz.

www.arnavuthaber.com / Yayın Kurulu

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın