RUTEV 2017 İftarı Sultan Sarnıçta Gerçekleşti

İstanbul Rumeli camiası Rutev iftarında buluştu.

RUTEV 2017 İftarı Sultan Sarnıçta Gerçekleşti
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Rutev 2017 İstanbul İftarı Sultan Sarnıç’ta Gerçekleşti

Rumeli Türkleri Vakfı tarafından organize edilen 2017 İstanbul iftar programı Sultan Sarnıç’ta yoğun katılımlı davetli topluluğu ile gerçekleşti. Davetliler Vakıf Başkanı Kemal Baltepe ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

İftar yemeğine Rutev Mütevellit Heyeti, Rutev Yönetim Kurulu, Rutev Kadın Komisyonu, Rutev Genç Liderler Akademisi, Bosna Hersek Cumhuriyeti ve Kosova Cumhuriyeti Konsolosları, Milletvekilleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Rutev Üyesi Dernek Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve temsilcilerin yanında, Sanatçılar, ve Rumeli kökenli seçkin davetli topluluğu katıldı. İftarda konuşan Rumeli Türkleri Vakıf Başkanı Kemal Baltepe “Rutev adına Ramazan Ayını tebrik etti ve Tiran, Novipazar ve Üsküp Rutev İftarlarını katılımcılarla paylaşarak, Vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi”

Rumeli Türkleri Vakıf Kadın Komisyonu Başkanı Tülay Aras; “Kadın Komisyonu olarak bu yıl çok verimli bir sezon geçirdik, bayanlarımız ile çok çalıştık, başta Yönetim kurulum olmak üzere destek veren Vakıf hizmetli dostlarımıza çok teşekkür ederiz.” dedi. ayrıca Ramazan Ayını ve Kadir gecesini tebrik eden Tülay Aras kadın komisyonu vakıf çalışmaları hakkında davetlilere bilgiler verdi.

İftar yemeğinden sonra Protokol ve Selamlama konuşmaları ile yapılan duaların ardından davetliler uzun süre birbirleriyle sohbet etti. RUTEV başkanı Kenan Baltepe ve yönetim kurulu üyeleri davetliler ile tek tek ilgilenip sohbet ettiler.

www.arnavuthaber.com

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın