Kamuoyuna Duyuru

Yayın Kurulundan açıklama

Kamuoyuna Duyuru
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Kamuoyuna Duyuru

-Arnavut Haber Arnavut ismine yaraşır bir markadır. Hiç bir siyasi, dini, ideolojik grubun güdümünde yada etkisinde değildir.

-Arnavut Haber mülkiyeti tüm Arnavutlara ait olmak üzere kurulmuş imece yayıncılık platformudur. Hiç bir şahsın mülkiyetinde değildir. Tüm Arnavutların katılımına açıktır.

-Arnavut Haber Türkiye Cumhuriyetinin birliğini, adalet, eşitlik, özgürlük ve demokrasi değerlerini savunur. Balkanlarda Arnavutların kadim topraklarında özgür, huzur, barış ve refah içinde yaşamasını, Türkiye ile iyi ilişkiler geliştirilmesine önem verir. Türkiye Arnavutlarının siyaset, ekonomi ve sosyal alanda eşit ve hakkaniyet ölçüsünde temsil edilmesi gerektiğine inanır.

-Arnavut Haber Arnavutları ilgilendiren her konuda cesurca haber yapar. Doğruyu, Yanlışı objektif olarak sunar. Yayınlarda ölçümüz basın etik kuralları ve önceki maddede saydığımız değerlerdir.

-Arnavut Haber Arnavutlara, Arnavut dostlarına ve ismi ne olursa olsun içinde Arnavutların bulunduğu tüm STK’lara eşit mesafededir. Hepsinin faliyetlerini, etkinliklerini, olaylarını haber yapar, yazılarında ve görsellerinde yer verir.

-Arnavut Haber köşe yazısı, araştırma, haber, dosya vs tüm katkılara açıktır. Üstte belirttiğimiz değerlere uygun herkes platformumuzda yer alabilir. İletişime geçilmesi durumunda yayın ailesine katılabilir.

-Arnavut haber Türkiye Arnavut Medyasının tüm oluşumlarını destekler. Sayfalarında yer verir. Her zaman işbirliği ve dayanışmaya açıktır.

-Arnavut Haber Türkiye’deki Arnavut STK’ların dayanışmasını, faliyetlerini destekler. Çatı örgütlerin kurulması için mevcut stk’lar arasında fikir ayrılığının sona ermesini arzular. Kişilerin değil Arnavutlara yararlı fikirlerin tartışılması gerektiğini belirtir. Vizyon ve hedefler doğrultusunda işbirliğini tavsiye eder.

-Arnavut Haber üstte saydığı doğrultuda tüm katılımcıları ile yayın hayatını sürdürecek. Arnavut toplumuna fikir, haber, yayıncılık yoluyla hizmet sunacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Arnavut Haber Yayın Kurulu

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın