Kime hizmet ediyor?

KOSOVA’yı kınayan bildiriyi hazırlayan kişi Süheyl Çobanoğlu.

Kime hizmet ediyor?
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

KOSOVA’yı kınayan bildiriyi hazırlayan kişi Süheyl Çobanoğlu.

Süheyl Çobanoğlu geçmiş dönemde pek çok partiden milletvekili olmaya çalıştı, başaramadı. Şimdi’de Kosova’yı kınayarak birilerinin gözüne girip milletvekili koltuğunu kapmak mı istiyor? Yoksa Rusya Sırbistan eksenine çalışan yapıya mı hizmet ediyor?

Arnavut toplumunun Balkanlarda yaşadığı hiç bir soruna değinmeyen, sözde Rubasam adlı tabela strateji derneğinin başkanı olan bu zat Arnavutlar için ne yaptı. Rumeli Balkan federasyonu milli eğitim bakanlığının müfredatında yer alan Arnavutça ve Boşnakça dersinin tercih edilmesi için bu federasyon ve bünyesindeki 70 dernek ne yaptı? Koca bir hiç.

Arnavut toplumuna karşı gaflet, dalalet ve hatta ihanet içinde bulunan Rumeli Balkan Federasyonu, Rubasam ve yöneticileri bizi temsil edemez. Balkan toplumunu temsil edemez. Beceriksiz şekilde, sadece milletvekili olma sevdasıyla dernekçilik yapan bu kişilerin, toplumda karşılığı yoktur. Bağımsız milletvekili adayı olsalar 2000 oy alamazlar. Buradan son defa uyarıda bulunuyoruz. Arnavutlar, Arnavutluk ve Kosova hakkında tek olumsuz kelime ederseniz, kurumlarınızın önünde sizi siyah çelenkle protesto edeceğiz.

ARNAVUTHABER

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın