RUMELİ BALKAN FEDERASYONUNU KINIYORUZ

Kuruldukları günden beri Arnavutlara zarar veriyorlar.

RUMELİ BALKAN FEDERASYONUNU KINIYORUZ
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap


ARNAVUT HABER editörü Hasip Gültaş, Rumeli’lerin Kosova’yı haksız kınamalarını ve geçmişteki provakasyonlarını canlı yayında anlattı.

Lütfen Paylaşınız ARNAVUT Haber editörü Hasip Gültaş, Rumeli’lerin Kosova’yı haksız kınamalarını ve geçmişteki provakasyonlarını anlatıyor.

ARNAVUT HABER paylaştı: 10 Eylül 2020 Perşembe

Arnavut toplumuna hiç bir faydası olmamış, Kosova’nın zor günlerinde yanında olmamış, RUM-eli Balkan Federasyonu, ona bağlı vakıf ve dernekler bugün Kosova Cumhuriyetini tamamen haksız olarak kınamıştır.

Arnavut karşıtlığı dışında esamesi okunmayan bu köhne tabela dernekleri ve federasyonu bizim için yok hükmündedir. Bugün yayınladıkları cahilce kınamayı onlara aynen iade ediyor, ARNAVUT TOPLUMU ADINA, bize karşı gösterdikleri düşmanca tutumu KINIYORUZ.

Bu federasyon bünyesinde bulunan bazı Arnavut derneklerinin haberi olmadan kınama listesine yazıldıklarını tespit ettik. Bu derneklere çağrımız ayrılıp Kosova Arnavutluk Makedonya Dernekleri Federasyonu kurunuz. Arnavutlara düşmanca davranan RUMeli Balkan Federasyonu tarihte rezillilikleri ve ayrımcılıklarıyla anılacaktır.

Bu kınamaya imza atan STK’ları 17 Şubat Kosova’nın bağımsızlığı kutlamalarında görürsek orada bu kınamayı hatırlatacağımızı şimdiden duyuruyoruz.

ARNAVUTHABER #KOSOVA

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın