İçimizdeki İrlandalılar

Kime hizmet ediyorlar? Arnavut karşıtlıklarının sebebi ne?

İçimizdeki İrlandalılar
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

İçimizdeki İrlandalılar

Bu iki kişiyi iyi tanıyın. İkisinin ortak özelliği Arnavutları sırtından vurmak. Fotoğrafta beyaz tişörtlü kişi 2001 yılında Makedonya’da UÇK Faşist Makedonya yönetimine karşı ulusal haklarımız için mücadele ettiği sırada, Makedonya TDP genel başkanı olan Erdoğan Saraç’tır. Bu kişi o dönemde Arnavutlar Türkiye’ den destek bulamasın diye Türkiye medyasına yalan röpörtajlar verdi. UÇK ve Arnavutların hakları için mücadele etmediğini, Uyuşturucu ve Kadın ticaretini yapmak için koridor oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. Bu beyanlarla UÇK’nın direnişine zarar vermeye çalıştı. Her fırsatta Arnavut karşıtı açıklama yapar. Şu anda Makedonya TMBH başkanıdır. Seçimlere faşist makedon partisi VMRO ile birlikte girmektedir. Google’da “Erdoğan Saraç Arnavut” diye aratırsanız 2001 yılında Türkiye medyasına Milliyet, Radikal vb. verdiği yanlış ve UÇK karşıtı açıklamaları okuyabilirsiniz.

Fotoğraf’ta mavi tişört giyen kişi Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Kamuran Atakan’dır. Bu Federasyon kurulduğu günden beri Arnavut toplumu için hiç bir çalışma yapmamıştır. Kosova Arnavutluk Makedonya Arnavutlarına yönelik hiç bir yardımı yoktur. Dağıttığı Rumeli’nin enleri adlı ödülü Faşist Çetnik selamı veren Sırp İvana Sert’te vermiştir. Çetnik selamı veren bir kişiyi ödüllendirmiştir. Balkanlarda kardeşlerimizi öldüren Sırp Faşistlerin birbirini bu çetnik selamı ile selamlamaktadır.. Son olarakta Rumeli Balkan Federasyonu Kosova Cumhuriyetini haksız yere kınamıştır. Ama Kosova’yı zayıf bulup kınayan bu köhne yapı, Sırbistan’nı Kosova’da taptığı provakasyon, Belgrad’da yıktığı cami için hiç kınamadı. Makedonya’da Kumanova saldırısını, vmro faşizmini ve vmro darbe girişimini hiç kınamadı.

Soruyoruz Bunlar kime hizmet ediyor?

Rumeli Balkan Federasyonu bünyesinde olan Arnavut derneklerine sesleniyoruz. Yıllardır sizi taban yapıp size hiç bir faydası olmayan, üstüne Arnavutlara zarar veren faliyette bulunan bu Federasyondan ayrılın.

Kamuran Atakan – Erdoğan Saraç

ARNAVUTHABER #KOSOVA #ALBANIA #MALIZI #ILIRIDA #CHAMERIA #PRESHEVA

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın