ÇAMERİA CUMHURBAŞKANINA SUİKAST

Cbşk. Festim Lato, Hollanda’da suikast ile şehit edildi.

ÇAMERİA CUMHURBAŞKANINA SUİKAST
Yazar : Tarih : Okunma : 2 Yorum

ÇAMERİA CUMHURBAŞKANINA SUİKAST

Sürgündeki Çamerya Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı Festim Lato, Hollanda’da suikast sonucu şehit edildi. Çameria konusunu uluslararası alanda seslendiren Festim Lato, Yunanistan istihbaratının tehtidi altındaydı. Suikastın Yunanistan istihbaratı tarafından düzenlendiği tahmin ediliyor. Arnavut Milletinin Başısağolsun. Lavdi Dëshmorëve të Kombit.
Çameria Cumhuriyeti başbakanı Ali Aliu suikast sonrası yaptığı açıklama altadır.

Cbşk Festim Lato

NË HOLAND U VRA ME NJË ATENTAT PRESIDENTI I ÇAMERIS FESTIM LATO .

Atdhe Geci është me Bledar Bendaj.
6 orë ·
KOMUNIKATË – Atentat ndaj Presidentit të Republikës së Çamërisë në Holandë

Në Holandë iu bë atentat presidentit të Republikës së Çamërisë z. Festim Lato. Për atentatin e Festim Latos, sot familjen Lato në Vlorë e njoftoi Policia Holandeze. Me këtë rast Qeveria e Republikës së Çamërisë, me në krye Kryeministri Ali Aliu, është shumë e pikëlluar, dhe i shpreh ngushëllime Familjes Lato nga Vlora, miqëve dhe shkove të tij. Vrasja e Presidentit të Republikës së Çamërisë, z. Festim Lato është vrasje me motive politike. Festim Lato është heroi i parë i Republikës së Çamërisë. Festim Lato, dritë tu bëftë gjaku o trim! Çamëria është gjaku ynë që s´falet! Lavdi që të patëm!

Kryeministri i Republikës së Çamërisë
z. Ali Aliu dhe shkrimtari, Atdhe Geci

#ARNAVUTHABER #diasporashqiptare

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

Yorumlar 2