Arnavutça Kursunda Mütevazi İftar

Arnavutça Kursunda Mütevazi İftar 02/06/2017 İzmir Çamerya Arnavutları derneği tarafından her yıl verilen sertifikalı Arnavutça kursunda bu yılın öğrencileri öğretmenleri Araştırmacı Yazar Şefket Balla ve Çamerya Arnavutları Derneği başkanı Hüseyin Bayru ile berabar Kurs binasında mütevazi iftar yaptı. Aile ortamı içinde geçen Arnavutça kurs dersleri her yıl katılımcılar artarak sürüyor. Çamerya Arnavutları Derneği Sosyal medya..

Arnavutça Kursunda Mütevazi İftar
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Arnavutça Kursunda Mütevazi İftar

02/06/2017 İzmir

Çamerya Arnavutları derneği tarafından her yıl verilen sertifikalı Arnavutça kursunda bu yılın öğrencileri öğretmenleri Araştırmacı Yazar Şefket Balla ve Çamerya Arnavutları Derneği başkanı Hüseyin Bayru ile berabar Kurs binasında mütevazi iftar yaptı.

Aile ortamı içinde geçen Arnavutça kurs dersleri her yıl katılımcılar artarak sürüyor. Çamerya Arnavutları Derneği Sosyal medya hesabından; “Çamdibi Arnavutça Dil kursumuz da hep birlikte iftar yaptık. Melek Taşkin Taşol ve İpek Gürçay Taşkın kardeslerimize teşekkürler. Allah kabul etsin” denildi.

Ramazanda lüks gösterişli sofraların resimleriyle süslü haberler görmeye alıştığımız ortamda, Arnavutça Kursu öğrencilerinin bu mütevazi iftarı Ramazan ayının paylaşma, şükür ve kanat etme ayı olduğunu bize hatırlattı.

www.arnavuthaber.com

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın