Tarihi Başarı Skenderbeu UEFA Avrupa Liginde

Shkendija Milan’a elendi. Fenerbahçe Vardar’a elendi.

Tarihi Başarı Skenderbeu UEFA Avrupa Liginde
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

 Skenderbeu Korça – Dinamo Zagreb 

Skenderbeu Korça bu  gece Hırvatistan’ın takımı Dinamo Zagreb ile Elbasan Arena stadında ikinci maç için sahaya çıktı.  Zagrep’te ilk maç 1-1 bitmişti. Elbasan Arena’da 90 dakika’da gol sesi gelmedi maç 0-0 bitti. Bu skor ile Skenderbeu Korça UEFA Avrupa Ligine yükselmiş oldu. Şu ana kadarki Arnavut takımları içinde en iyi başarıyı yakalayan Skenderbeu takımını kutlar. Grup maçlarında başarılar dileriz.

KF Shkendija – Milan AC 

UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk turu mücadelesinde İtalyanlar’ın güçlü ekibi Milan ile Milano’da karşılaşan Makedonya – Tetova’nın Arnavut takımı Shkendija sahadan ağır bir mağlubiyet ile ayrılmıştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 6-0’lık skorla kazanmıştı.

Üsküp II. Filip Arnena’da bu gece Shkendija – Milan’ın karşılaştı. İlk maçın neticesi sonucu tur atlamak mucizeye bağlıydı. 90 dakikanın sonunda Shkendija Milan’a 0-1 yenilerek UEFA Avrupa ligi playoff turunda elenmiş oldu.

Fenerbahçe – Vardar 

İlk maçta Üsküp’te deplasmanda II. Filip Arena’da Vardar ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan mağlup ayrılmıştı. Vardar takımı Tigran Barsegyan ve Mehmet topal’ın (kendi kalesine) attığı goller ile Fenerbahçe’yi 2-0 yenmişti.

Bu gece Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe Tur ümidi ile sahaya çıktı malesef bu ümitler 90 dakikanın sonundaki skora yansımadı. Sahadan 1-2 galip ayrılan taraf Vardar oldu ve UEFA Avrupa ligi gruplarına kalmayı haketti.

Dakikalar 61’i gösterirken sahaya çıkan Roman Neustadter, Fenerbahçe’yi öne geçiren golü attı. 68’de Jambul Jighauri ise Neustadter’in golüne karşılık vererek skora dengeyi getirdi. 90’da Gligorov ise maçın skorunu tayin eden golü atıyor ve Fenerbahçe, Vardar karşısında 2-1’lik mağlubiyetle ayrılarak Avrupa’ya veda ediyor.

Senderbeu – Dinamo Zagreb maçın tamamı

Altta; Skenderbeu Takımın stada geliş videosu.

KF Skënderbeu Korçë paylaştı: 24 Ağustos 2017 Perşembe

Skenderbeu oyuncuları maç sonu soyunma odası sevinci

Faleminderit dhe mirupafshim Liridon Latifi ♥️

KF Skënderbeu Korçë paylaştı: 24 Ağustos 2017 Perşembe

Altta; Shkendija – Milan maç öncesi görüntüleri.

Live from Mevo

KF Shkëndija paylaştı: 24 Ağustos 2017 Perşembe

Altta; Shkendija – Dinamo zagreb maçından görüntü.

 

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın