RROFSHIN SHQIPTARET

Arnavut toplumunun bir büyük aile olduğunu hepimize hatırlattılar.

RROFSHIN SHQIPTARET
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Arnavutluk Korça Kolonjar Arnavutların dan olan Vedat Küçükekicier tarafından 2017 yılında kurulan RROFSHIN SHQIPTARET ARNAVUTLAR ilk başlarda bir aile grubu olarak sosyal medyada yerini aldıysada ilerleyen zamanlarda gerek her ay düzenlediği kahvaltı organizasyonları ve gerekse gruba dahil olan üyeler açısından gittikçe büyüyerek ,sadece Türkiye sınırları içerisinde değil tüm dünyadan takipçi ve hayran kitlesine ulaşmıştır.

Amaç olarak her zaman Arnavut kültürü ve akrabalık ilişkilerini misyon edinirken, grubun içerisinde yer alan genç nesile söz hakkı vererek ve onların bu kültürü öğrenmelerini sağlayarak da destek olmuştur. 2017 yılından bu güne üye sayısı her geçen gün artarak büyümekte ve sosyal medya üzerinden bilgilendirici, zengin Arnavut kültürünü ve bağlarını tüm üyeler üzerinde hissettirmektedir. Amaç ve misyon edindiği Arnavut kültürünü geniş kitlelere ulaştırma çabasında tüm üyeleri ile birlikte bir aile sıcaklığında ve şeffaflığında yürütmektedir. Bu sevgi, dostluk ve kardeşlik bağı ile bir zincirin tüm halkalarını bir arada tutmaya çalışırken, düsturu hep seviyeli ve hoşgörülü bir şekilde çizgisinde ilerlemek olmuştur.

Rrofshin Shqiptaret Vedat Küçükekiciler öncülüğünde Arnavut toplumunun tek bir aile olduğunu hepimize tekrar hatırlatmıştır. Beraber kültürünü yaşatan, öğreten, beraber üzülen ve beraber sevinen bir büyük ailedir Rrofshin Shqiptaret.

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın