Kosova 1 – Türkiye 4

Bol gollü maç oldu.

Kosova 1 – Türkiye 4
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Kosova 1 – Türkiye 4

2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde Türkiye, Kosova’yı Volkan Şen, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz ve Ozan Tufan’ın golleriyle 4-1 yendi. Farklı galibiyet Türkiye milli takımına dünya kupasına katılmak için ümit oldu.

FİFA 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda Türkiye, 6. maçında Arnavutluk’ta Kosova’ya konuk oldu. Saat 21:45’te başlayan mücadeleyi Çekya Futbol Federasyonu’ndan Miroslav Zelinka yönetti. Kosova ile Türkiye arasında bu akşam oynanan maç Kosova’da UEFA standardında yeterli stad donanımı olmadığından Arnavutluk’ta oynandı. Bu sebeple maçı seyredecek olan Kosovalı Arnavutlar erken saate yollara çıkıp. İşkodra’ya geldiler. Maça akın Gümrük kapılarında yoğunluğa sebep oldu.  Bugün  aynı zamanda Kosova’da erken genel seçimler de gerçekleşti. Ancak binlerce Kosovalı dünden itibaren hafta sonunu da fırsat bilerek seçimlerde oy kullanmak yerine, Arnavutluk’a gelip milli takımlarını desteklemeyi ve hafta sonu tatilini tercih etti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takımı bırakan Arda Turan’ın giydiği 10 numaralı formayı, Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’ya verdi. Trabzonspor alt yapısında yetişen 20 yaşındaki futbolcu, ilk kez çağrıldığı A Milli Takım’da Kosova maçına 10 numaralı forma ile yedek kulübesinde başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=IKYyjw5O_tk

www.arnavuthaber.com

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın