İzmir Çameria Arnavutları Derneği – Arnavutça Kursu

Çameria Derneği yeni dönem Arnavutça dil Kursları Başlıyor.

İzmir Çameria Arnavutları Derneği – Arnavutça Kursu
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

İzmir Çameria Arnavutları Derneği – Arnavutça Kursu

İzmir Çameria Arnavutları Derneğinin düzenli olarak verdiği Arnavutça dil kurslarının yeni dönemi başlıyor. Kurs öğretmenliğini Araştırmacı yazar Şevket Balla yapıyor. Her yıl Aile ortamı içinde geçen kurs çalışmaları Türkiye ve Atatopraklarında takdir ile karşılanıyor.

Bu yılki kurs dönemi 12/Eylül/2017 günü saat20.00 de başlayacaktır. Kursa katılmak isteyenlerin aşağıdaki iletişim bilgilerinden müracat yapmaları rica olunur. Kurslarda yaş sınırı yoktur. Kurs 184 saat sürecektir. Kurs sonunda sertifika verilecektir.

İzmir Çameria Arnavutları Derneği

Cumhuriyet Mahallesi 6601 Sokak No:18 Karşıyaka / izmir

Tel: 05426454518 / 05383140687

Email: bayruhuseyin@hotmail.com  –  sevketballa@gmail.com 

Çameria Arnavutları Deneğinin Belgesel Çalışması

Çameria Arnavutları Derneğinin önceki dönemde verdiği kurslar Dr. Albana Tahiri tarafından belgesel yapılmış ve Çameria Arnavutları derneğinin’de katıldığı Kosova Gjakova’daki dil seminerinde yayınlanmış. Ayrıca dernek yönetimi ve kursiyerlerin katıldığı Kosova gezisinde, derneğin faliyetleri Kosova’lı yetkililer tarafından beğeni ile karşılanmıştı.

Çameria Arnavutları Derneği başkanı Hüseyin Bayru, yaptığı açıklamada; “Derneğimizde devam etmekte olan Arnavutça dil kursu çalışmalarımızı sayın Dr Albana Tahiri’nin hazırlamış oldugu belgesel ile Kosova Gjakovada Arnavutça dili seminerine katıldık. Yapmış olduğu bu anlamlı çalışmadan dolayı dernek yönetimi üyeler ve kursiyerlerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Dr. Albana Tahiri’nin belgeseli

https://www.facebook.com/sevketballa/videos/1497894366968857/

www.arnavuthaber.com /

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın