Arnavutluk M.Bşk. Shpetim İdrizi Tatilini İzmir’de Geçiriyor.

Sayın İdrizi tatil süresince İzmir Arnavutlarını ziyaret ediyor.

Arnavutluk M.Bşk. Shpetim İdrizi Tatilini İzmir’de Geçiriyor.
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Arnavutluk M.Bşk. Shpetim İdrizi Tatilini İzmir’de Geçiriyor.

Arnavutluk PDİU genel başkanı ve Arnavutluk Meclis Başkanı Sayın Shpetim İdrizi ailesi ile birlikte tatilini İzmir’de geçiriyor. Tatilin yanı sıra İzmir’deki Arnavut STK ve kanat önderlerini ziyaret eden Sayın Shpetim İdrizi mütevazi kişiliği, tüm dünyadaki Arnavutlara gösterdiği ilgi ve duyarlılık ile takdir topluyor.

PDIU Genel Başkanı ve Arnavutluk Meclis Başkanı Shpetim İdrizi Alaçatı’da Turizim, İnşaat ve Tarım sektörlerinde faliyet gösteren ve aynı zamanda Sitemiz yayın danışma kurulu üyesi olan İşadamı sayın İbrahim Topal’ı ziyaret etti.  Sayın Topal; “PDIU Genel Başkanı ve Arnavutluk Meclis Başkanı Shpetim İdrizi Alaçatı’ya ziyaretimize geldi. Bizleri onurlandırdı ve çok memnun etti çok teşekkür ederiz, Shume Faliminderit.” diye açıklamada bulundu.

İzmir’de BesaTime genel yayın yönetmeni gazeteci Sokol Brahaj ve İzmir Arnavutları içinde kanaat önderi olan Tayfun Kaçan’ı da Sayın İdrizi ziyaret etti. Sayın Kaçan; “Arnavutluk PDİU genel başkanı ve ailesinin bizlerle birlikte olmasından gurur duyduk Teşekürler sayın shpetim idrizi shum faleminderit zoti.” diye açıklamada bulundu.

www.arnavuthaber.com / Türkiye Servisi

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın