İAY Rumeli Göçmenleri Derneğinden Kınama

UÇK’ya terör örgütü yaftası atan Prof Sencer İmer kınandı.

İAY Rumeli Göçmenleri Derneğinden Kınama
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Profesör Doktor Sencer İmer katılmış olduğu televizyon programında Kosova’da sırpların zulmüne karşı halk ayaklanmasının önderi olan ve devamında başarı sağlayıp Kosova Bağımsızlığının, ardından da Kosova Ordusunun kurulmasını sağlayan UÇK (Kosova Kurtuluş Ordusu) hakkında yapmış olduğu talihsiz açıklamalarından dolayı kendisini KINIYORUZ.

Türkiyede doğmuş ve eğitimini Almanyada tamamlayan daha sonrada orada yaşayan Profesör, 1973-1982 yılları arasında Berlin Teknik Üniversitesinde bilimsel çalışmalar ve öğretim üyeliği yapmış. 1982-1992 yılları arasında BM uzmanı olarak DPT de müşavirlik ve çeşitli bakanlara danışmanlık yapmış.

Profesör, Balkan coğrafyasında yakın tarihte nelerin yaşandığı hakkında bilgisinin olduğunu, fakat edindiği bilgilerin ve yaptığı açıklamaların taraflı olduğunu net bir şekilde gördüğümüzü bilmesi gerekir.

Müslüman bir vatandaşımız olan Profesör, sırp zulmüne maruz kalan insanlarımızın orada neler yaşadıkları hakkında bilgi sahibi olmamasının mümkün olamayacağını düşünüyoruz, konuyla ilgili önce Balkan Coğrafyasında yaşayan insanlarımızdan daha sonra Türkiyede yaşayan Rumeli Balkan göçmenlerinden ve Dünyadaki tüm Müslümanlardan ivedilikle Özür dilemesi gerekiyor.

BALKAN COĞRAFYASINDA ADEM YAŞARİ,
AİLESİ VE SİLAH ARKADAŞLARININ YAKMIŞ OLDUĞU MEŞALEYİ SÖNDÜREMEYECEKSİNİZ !!!

ANADOLU YAKASI RUMELİ GÖÇMENLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Profesör Doktor Sencer İmer katılmış olduğu televizyon programında Kosova’da sırpların zulmüne karşı halk ayaklanmasının…

Anadolu Yakası Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği paylaştı: 24 Mayıs 2019 Cuma
Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın