Vrenezi Güven Mektubunu Sundu

Büyükelçi Vrenezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubunu sundu.

Vrenezi Güven Mektubunu Sundu
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Kosova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçilisi Agon Vrenezi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven mektubunu sundu.

Kosova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Agon Vrenezi, Türkiye Cumhurbaşkanı’na güven mektubunu sundu.

Kosova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Agon Vrenezi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güven mektubunu sundu. Olumlu bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, yeni Kosova Büyükelçisi Vrenezi, Kosova Cumhurbaşkanının, hükûmetinin ve halkının Türk devletine ve halkına selamlarını iletti. İki ülke arasındaki mükemmel işbirliği seviyesinin yanı sıra, bu işbirliğinin vatandaşlarının yararına ve her alana yayılması için tüm potansiyellerin kullanılması kararlılığı dile getirildi.

Ambasadori Vrenezi i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit të Turqisë

Ambasadori Agon Vrenezi sot i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Turqisë, z. Recep Tayyip Erdoğan. Në një bisedë miqësore, Ambasadori Vrenezi përcolli mesazhin dhe përshëndetjet e Presidentes, Qeverisë dhe të popullit të Republikës së Kosovës për shtetin dhe popullin turk, ndërkaq u konstatua niveli i bashkëpunimit të shkëlqyeshëm në mes të dy vendeve, me zotimin për shfrytëzim të të gjitha potencialeve që ky bashkëpunim të shtrihet në të gjitha fushat në dobi të qytetarëve.Ambassador Vrenezi presented the credentials to the President of Türkiye

Ambassador Agon Vrenezi today presented the credentials to the President of the Republic of Türkiye, Mr. Recep Tayyip Erdoğan. In a friendly conversation, Ambassador Vrenezi conveyed the message and greetings of the President, the Government and the people of the Republic of Kosovo to the Turkish state and people, acknowledging the excellent level of cooperation between the two countries, and reaffirming the commitment to use all capacities in extending this cooperation to all areas for the benefit of the citizens of both countries.

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın