Trio Okarina İstanbul Konseri

Kültür merkezi nezih etkinlikler düzenliyor.

Trio Okarina İstanbul Konseri
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Trio Okarina Konseri
Kuzey Makedonya Kültür Merkezi
Taksim İstanbul
Makedonya opera sanatçısı Veselinka Madjarova, klarnet sanatçısı Trajche Malinov ve piyanist İlja Nastavski İstanbul’da konser verdi.

Konser programında, Sasho Livrinski’nin “Te vidov tebe I se zaljubiv” ile “Mome sedi na pendzere”, Ante Grgin’in “Capriccio no 1”, Tomislav Zografski’nin “Svita za piano” ile “Marika moma ubava”, Fazıl Say’ın “Kumru Ballad” ve Ozan Özgüç’ün “Çanakkale” eserlerinin de yer aldığı geniş bir repertuvar icra edildi.

Konserin bir kısmını alttaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/HaberArnavut/videos/1090939931444244/

Arnavut Haber olarak, Kuzey Makedonya Kültür Merkezini ziyaret ettik.

Ulusun Elçisi ve Vatra Arnavut Derneği başkanı sayın Bora Zukali ile birlikte editörümüz Hasip Gültaş Kuzey Makedonya Kültür Merkezi Müdürü sayın Ramadan Ramadani’yi ziyaret edip önümüzdeki dönemlerde birlikte gerçekleştireceğimiz faaliyetler ve ortak çalışmalar hakkındaki görüşmemiz sonrasında Veselinka Madjarova – Mezzosoprano, Ilija Nastovski – Piyano ve Trajche Malinov – Klarnet tarafından icra edilen ”Serbest klasikler” Trio Okarina Konseri”ne katılım sağladık.


Kuzey Makedonya Kültür Merkezi Müdürü Sayın Ramadani’ye misafirperverlikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

ARNAVUTHABER

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın