SORUYORUZ?

ARNAVUT KARDEŞLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE SORUYORUZ?

SORUYORUZ?
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

ARNAVUT KARDEŞLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE ÇAĞRI? THIRRJE KRYETARIT dhe ANËTARËVE TË KRYESISË SË SHOQATËS VËLLAZËRIA SHQIPTARE

1- Derneğinizin İstanbul’da lokali var mı? varsa nerededir?
2- Derneğinizin kaç üyesi var?
3- Üyelerden gizli niye kongre yaptınız?
4- Derneğin 2013 yılında sahip olduğu 50.000 dolar parasını ne yaptınız?
5- Eğer derneğin lokali yoksa 30 yıldır yönettiğiniz derneğin lokalinin olmaması, Derneğin Küçükçekmecede bodrum katı, Bayrampaşa’da arasokakta izbe depo gibi dükan ve en son eski başkanın işyerinin ofis olması sizi rahatsız etmiyor mu?
6- 30 yılda Boşnaklar 5000m2 mülk tesise sahip olmuşken, Arnavut Kardeşliği Derneğinin neden kendi mülkü yok? Göçebe gibi oradan oraya taşınıyor?
7- Derneği 2006 – 2016 arası FETÖ’ye sunan eski yönetime hesap sordunuz mu?
8- İstanbul, Bursa, İzmir ve diğer illerdeki Arnavut Dernekleri yıldızlı otellerde, balo salonlarında etkinlik düzenlerken. Arnavut kardeşliği derneği neden pastane köşelerini, Rum-eli tesislerini ve Kosova Kültür Merkezini toplantı ve kongreleri için kullandı?
9- 30 yıl Arnavut toplumuna İstanbul’da eser kazandıramayan kişilerin yerine, yeni kongrede neden onların çocuklarını yönetime aldınız? Derneğiniz babadan oğlula geçen bir hanedan mı? Arnavut Kardeşliği Derneği neden sadece üç beş kişinin babadan oğula devrettiği bir kapalı kutu?

Önemli Not: Dernek yönetim kurulu ile bir sorunumuz yok. Çakma duayen Kamil Bitiş ve 30 yıldır derneği beraber yönettikleri kişiler yüzünden bu soruları soruyoruz.
Baba’dan oğula koltuk devralmayan diğer yönetim kurulu üyelerinden özür dileriz.

AMAÇ KAVGA DEĞİL 30 YILDIR ARNAVUTLARI GERİ BIRAKAN DAR BİR GRUBU VE OLUMSUZ ZARARLI KİŞİLERİ TEŞHİR ETMEK!

Uzun süredir Çakma Duayen ve çevresindekiler kendileri bir şey yapmamalarına rağmen Türkiye’de Arnavutlar için bir şeyler yapmış ve yapmakta olan kişilere, derneklere daha önce iftiralar atmış ve hala atmaya devam ederek yıpratmaya çalışmaktadırlar. Çakma duayen Bitik Kamil ve Fetö kurumlarına internet sitesi yapan oğlu bunların başında gelmektedir. Fakat attıkları iftiraların hiçbirini bugüne kadar belgeleyememiş ve iftiraları havada kalmaktadır. Sorduğumuz sorularada hep kaçamak cevaplar vermiş yada susmuşlardır. Kendileri 30 yıldır Arnavut toplumundan geçindikleri gibi Türkiye çapında kurulan dernekleri kontrol altına almak istemişler ve toplumda etkin Arnavutluk, Kosova ve Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri tarafından muteber görülen kişileri yıpratarak Arnavut toplumunu yönetmek istiyorlar.

Topluma liderlik etmenin iki yolu vardır;
1- Zor olan yol çalışarak, güven kazanarak.
2 – Kolay yol ise gönüllü çalışanları yıpratmak, bezdirmek, bölmek, fitne çıkarmak.
Bunlar, kolay olan ikinci yolu seçmektedirler.

Bize düşen görev de kimseyi aşağılamadan, hakaret etmeden, iftiralar atmadan bu kişilere karşı mücadele etmektir. Bazı kişilerin bu tartışmaları kişisel bir çekişme olarak da gördüklerini ve bu tartışmalardan bıktıklarını da biliyoruz. İnanın bundan biz de rahatsız oluyoruz ama bu menfaatperest kişilere yol verilirse Arnavut toplumu bir 30 yıl daha kaybeder. Çirkeflikleri, egoları ve suyun başını tutma arzuları büyüktür.

Toplum için gönüllü çalışan kişiler, 2000 euro maaş alan kişilerden daha cesaretli olmadığı müddetçe bu kişilerin sayısı artar. Kendileri Arnavut Duayeni olarak hava atmalarına rağmen gerçekte yıllardır Arnavut toplumunu geçim kapısı yapmışlardır. Aldıkları maaşlar kesilince, Arnavut Haber ve güzide Arnavut Derneklerine saldırmaya başlamışlardır.

Arnavutların sahip olduğu cesaret ve dürüstlüğe sahip olmayan omurgasızların, nankörlerin, döneklerin olduğu bir toplumda, bizim gibi gönüllü çalışanların işinin zor olduğunu biliyoruz. Utanmaz ve aymaz kişilere cevap yazarken bazı kişileri sıksakta bu mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz.

Tavuk’tan Kartal olmaz. Bilinciyle SAVAŞÇI BİR RUHA SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN MÜCADELEYE BESA BESË DEVAM EDECEĞİZ.

ARNAVUT TOPLUMUNU GERİ BIRAKANLARI 30 YILDIR İSTANBUL ARNAVUTLARINA BİR KALICI MÜLK KAZANDIRMAYAN AMA ARNAVUT TOPLUMUNU GEÇİM KAPISI YAPIP YILLARDIR SİYASET, İŞDÜNYASI, HASTA RANTI, EĞLENCE RANTINI ARALARINDA PAYLAŞAN KİŞİLERE MEYDANI ARTIK BIRAKMAYACAĞIZ

DÜŞÜN MİLLETİN YAKASINDAN.
BIRAKIN HER DERNEK ÖZGÜRCE İŞİNİ YAPSIN.

ARNAVUT HABER TÜRKİYE’NİN TEK ARNAVUT MEDYASI

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın