FAŞİST SIRP MİLİTANLARIN PAPAZ EŞLİĞİNDE YEMİN TÖRENİ

Yunan, Bulgar, Makedon, Sırp faşistlerin arkasında Rusya var.

FAŞİST SIRP MİLİTANLARIN PAPAZ EŞLİĞİNDE YEMİN TÖRENİ
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

FAŞİST SIRP MİLİTANLARIN PAPAZ EŞLİĞİNDE YEMİN TÖRENİ
Türk medyasında tek Arnavut Haber’de

Çast Srpske (Sırpların Onuru) adlı paramiliter faşist sırp yapılanması, Ordodoks papazlar eşliğinde yemin ediyor. Bu faşist gençleri toplayıp askeri eğitim veriyorlar.

Yemin’de Kosova, Bosna topraklarının onlara ait olduğunu onlar ve kilise, rusya ve tanrı için mücadele edeceklerini belirtiyorlar. İşte radikal ortodoksluk ve sırp faşizmi birleşince böyle bir şiddet ve nefret gürühuna dönüşüyor.

https://www.facebook.com/385539231842335/posts/1162418637487720/

Yunanistan Altın Şafak Partisi, Bulgaristan Ataka partisi, Makedonya VMRO ve Karadağ Sırpları’da aynen Bosna Hersek’teki Sırp bölgesi arasında derin irtibatlar var. Rusya istihbaratı bu ilşkileri ve desteği sağlıyor. Tüm balkanları saran bu faşist ağ ile mücadele etmek balkanların istikrarı için hayati önem arz ediyor. Karadağ ve Makedonya’da ki darbe girişimleri, Rusya’nın Sırbistan’a verdiği 10 milyar dolarlık modern silahlar, Yunanistan Altın Şafak Partisinin Türk düşmanlığı ve Akdeniz’de Türkiye’nin deniz alanlarına Yunanistan’ın göz dikmesi etrafımızda örülen ağları gösteriyor.

Bosna Sırp Bölgesinde Paramiliter Gruplar

Lübnan’da yaşayan Ermeniler, Hizbullah, Suriye Rejimi ve Ermenistan ise bu kuşatmanın doğu tarafı. Azerbaycan işgal altındaki toprağını kurtarmaya çalışırken, Sırbistan, Yunanistan, Lübnan ve Suriye Ermenistan ile dayanışma açıklıyor ve bahsettiğimiz faşist paramiliter gruplar sokaklarda ve sosyal medyada Türk, Arnavut, Boşnak ve müslümanlara karşı nefret ve tehditlerini sürdürüyorlar.

Belgrad Azerbaycan parkında Ermenistan yanlısı gösteri.
Yunan Hackerler, Azerbaycan resmi sitelerine saldırdı. Ermenistan’a destek verdi.

ARNAVUTHABER

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın