BİSAV Vakfından Balkan Standı ve Gecesi

15 Ağustos Salı Akşamı BİSAV Vakfı tarafından BALKAN GECESİ etkinliği düzenlendi.  

BİSAV Vakfından Balkan Standı ve Gecesi
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

BİSAV Vakfından Balkan Standı ve Gecesi

 

Etimesgut Belediyesi’nin ev sahipliğinde 14. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali 11 Ağustos 2017 Cuma günü başladı ve 10 gün sürdü. 15 Ağustos Salı Akşamı BİSAV Vakfı tarafından BALKAN GECESİ etkinliği düzenlendi.

BİSAV (Balkan Göçmenleri İktisadi Araştırva ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı) olarak  festival vesilesiyle bu yıl Kosova’nın tanıtımını en iyi şekilde yapabilmek için Türkiye’de okuyan Kosova’lı öğrenciler birliğinin Başkanı Sn Faridin Kala ile beraber gereken düzenleme ve planlamalar yapıldı. Etkinlik evi ve Balkan Gecesi proğramı gerçekleştirildi.

Festivalde BİSAV gecesine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetim Bakanı Sayın Mahir YAĞCILAR, Kosova Dışişleri Bakanlığından Sayın Güner ÜREYA, Kosova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği yetkilileri ve CHP İzmir Mv. Yılmaz KAYA olmak üzere Vakfımızın Mütevelli Heyet üyeleri ile beraber vatandaşlar katıldı. Kosova’nın kültürünü ve değerlerinin tanıtımını yaptık. Kosova Halk Oyunları davetlilerce beğeni ile izlendi.

This is how Kosovo Night has been celebrated in Etimesgut/Ankara.We are very thankfull to Mr. Yüksel Özkale, Head of BISAV Foundation who has cooporated with our Embassy and enthusiastically shared his precious time for organizing this event. Also, we thank very much Kosovar students studing in Ankara for their help. Special thanks go to Bayrampaşa-Balkan Folk Dance Group for their great performance in front of thousands of people and to Major of Etimesgtut for his hospitallity.We were really impressed by enthusiastic atmosphere.

Gülşen Bölükbaşı paylaştı: 17 Ağustos 2017 Perşembe

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın