ARNAVUTLARI BÖLENLERİ KINIYORUZ

Milli konular, prim malzemesi değildir.

ARNAVUTLARI BÖLENLERİ KINIYORUZ
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

ARNAVUTLARI BÖLENLERİ KINIYORUZ

Türkiye Arnavutları geçmişte milli konularda ortak hareket etmiştir. Düzenlenen etkinlikler açıkça duyurulmuş ve her ilden katılım sağlanmıştır. İlk Çamerya protestosu, Makedonya Protestoları, Kadıköydeki kutlama gibi etkinliklere Tüm Arnavutlar davet edilmiş ve katılmışlardır.
Bugün kendini duayen ilan eden kişilerin arka plandan yaptıkları oyunlar malesef devam etmektedir. 5 tabela derneği ile etkinlik yapılmış, sonrasında Troll Jashar Balxhi kendisi bu etkinliğe katılmadığı halde, bu etkinlikte neden diğer dernek ve kültür merkezleri yok diye bu kurumlara iftira ve karalamaya girişmiştir. Arnavut toplumunun milli konuları ayak oyunlarına alet edilmiştir.
Güzide Ankara ve Bursa kültür merkezleri, İstanbul Dernekleri ve Arnavut Haber bu etkinlik için davet edilmedi. Haber verilmedi. Sonrasında ise neden katılmadılar diye suçlanıp çamur atılmaktadır.
Bizim duruşumuz ve çizgimiz bellidir. Arka plandan dolap çevirenlerin bu ayak oyunlarını yıllardır görüyoruz.
Arnavut toplumunu kullanarak kendine fahri konsolosluk kopartmayı düşünenler, yıllarca Arnavut toplumunu geçim kapısı yapanlar bellidir.
Arnavut Haber olarak Arnavut toplumunu bölenleri, milli konulardan kendine prim çıkaranları, yandaş oluşturanları kınıyoruz. Bizim için artık tabela derneğinden başka işlevi olmayan, yaptıkları işten çok reklam ile yaygara yapan bu yapılar yok hükmündedir.
Arnavut Haber 3 yıldır sürdürdüğü özgür habercilik ile Arnavut toplumunun sesi olmaya ve milli konuları reklam malzemesi yapmadan kamuoyuna duyurmaya devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ARNAVUTHABER

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın