Arnavut yazarların kitap tanıtımı

Arnavut edebiyatının iki eseri Türkçeye çevrildi.

Arnavut yazarların kitap tanıtımı
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap


🇦🇱 Kitap Tanıtımı 🇹🇷
Arnavutluk’tan kıymetli yazarlarımız eski Arnavutluk Dışişleri Bakanı Besnik Mustafaj’ın ‘’Arnavutluk: Suçlar ve Seraplar Arasında’’ ve eski Arnavutluk Emniyet Genel Müdürü Ahmet Prençi’nin ’’Anya’’ adlı Türkçeye çevrilmiş kitaplarını tanıtmak için 05 Kasım 2022 14:00 / 16:00 arası İbb Ataturk Kitapligi Taksim – İstanbul’da keyifli bir etkinlik ve imza günü gerçekleşti.

Etkinlik Artshop, Vatra Arnavut Derneği ve Arnavut Haber işbirliği ile düzenledi, Arnavut Haber etkinliği canlı yayınladı. Yazarlar ile yapılan söyleşiden sonra Artshop adına Sayın Vedat Akdamar Sayın Besnik Mustafaj, Sayın Ahmet Prençi ve Sayın Bora Zukali’ye plaket takdim etti. Ardından yazarlar okuyucuların kitaplarını imzaladı.
Arnavut yazarların kitaplarını internet kitapçılarından ve kitapevlerinden temin edebilirsiniz.

Etkinlik Arnavut Haber tarafından canlı yayınlandı.

📕Kitap Tanıtım ve ✒️ İmza Günü

Arnavutluk’tan kıymetli yazarlarımız Besnik Mustafaj’ın ‘’Arnavutluk: Suçlar ve Seraplar Arasında’’ ve Ahmet Prençi’nin ’’Anya’’ Türkçeye çevrilmiş kitaplarının tanıtımı için İBB Ataturk Kitapligi Taksim – İstanbul’da bugün keyifli bir etkinlik ve imza günü düzenlenmiştir.
Katılan tüm kitapseverlere, Arnavut camiasının değerli mensuplarına ve dostlarına teşekkür ederiz.

🇹🇷 MESAZHI I FALËNDERIMIT 🇦🇱
📕Promovimi i librit dhe ✒️ Dita e Nënshkrimit

Në IBB Ataturk Librari Taksim – Stamboll u mbajt sot një aktivitet i këndshëm dhe sesion autografi për promovimin e shkrimtarëve tanë të nderuar nga Shqipëria, “Shqipëria: mes krimeve dhe mrekullive” të Besnik Mustafajt dhe “Anya” të Ahmet Prençit të përkthyer në turqisht.
Falenderojmë të gjithë dashamirët e librit që morën pjesë, anëtarë të vlefshëm të komunitetit shqiptar dhe miqtë e tyre.

Bora Zukali, Besnik Mustafaj, Ümit Tekin, Hasip Gültaş ve Ahmet Prençi

#ARNAVUTHABER #ALBANIA #TÜRKİYE

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın