Vadi Arnavutları şehitleri unutmuyor.

Lavdi Dëshmorëve të UÇPMB / UÇPMB Şehitleri saygıyla anıldı.

Vadi Arnavutları şehitleri unutmuyor.
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Sırbistan, Preşeva Vadisi Arnavut Azınlık Başkanı Ragmi Mustafa başkanlığında Arnavutlar UÇPMB şehitlerini, şehadet yıldönümünde mezar ziyareti ve toplantı ile andı. 🇦🇱

Sot, me organizimin e “orës letrare” filloi manifestimi tradicional “Ditët e Komandant Lleshit” në Bujanoc, për nderë të rënies heroike të Ridvan Qazimit-Komandant Lleshit.
Me rënien heroike të dëshmorëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë nuk ka marrë fund asgjë. Në fakt, gjithçka ka filluar për shqiptarët e Luginës së Preshevës.
Nderimi sot për dëshmorët, shënimi i këtij manifestimi përkujtimues është nderim për të ardhmen tonë, që e kaluara të mos përsëritet kurrë dhe që idealet të përjetësohen. Duke e dashur vendin e dashur njëri-tjetrin. Ne të vetmen mundësi e kemi të mbështetemi tek njëri-tjetri.
Përkulje e përjetshme.

Ragmi Mustafa


#uçpmb #Lavdi #dëshmorëve

https://www.facebook.com/preshevacom/videos/363681107836015/
UÇPMB şehitleri anma töreni.
Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın