Ulusun Elçisi, Bora Zukali UÇK’ya yönelik karalamaları kınadı.

UÇK’ya yönelik karalama ve hakaretleri, kınayıp uyardı.

Ulusun Elçisi, Bora Zukali UÇK’ya yönelik karalamaları kınadı.
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

💥 UYARI VE KINAMA 💥
UÇK ‘’ KOSOVA KURTULUŞ ORDUSU’’ KOMUTANI ADEM JASHARI KIRMIZI SİYAH RENKTEKİ ARNAVUT BAYRAĞI VE ÜZERİNDEKİ ÇİFT BAŞLI KARTAL İÇİN ŞEHİT OLMUŞTUR.
NE MUTLU BİZLERE.
ONUN ANIT MEZARININ OLDUĞU YERDE ARNAVUT BAYRAKLARI VAR.
ADEM JASHARI ARNAVUTTUR.
KOSOVA ARNAVUTLUKTUR…

Tüm dünyadaki Arnavutların kırmızı çizgisi olan yavru vatanımız tam bağımsız Kosova’da UÇK askerlerinin vatanlarını savunmak için verdikleri onurlu mücadele bilinirken, Rusya güdümlü slav politikasının Türkiye de temsilciliğine soyunmuş olan kan emici, faşizan zihniyetli kişilerin son zamanlarda tekrar hortlayarak UÇK’ye ve askerlerine karşı yapmış olduğu mesnetsiz suçlamalar tamamen asılsızdır.
UÇK gibi özgür bir ordu kurarak kendi ülkenizi savunuyorsanız, burada savaş suçundan ya da herhangi bir suçtan bahsetmek hukuken çok mümkün değildir.
Bu anlamda da UÇK’nin ve Kosovalıların verdikleri bu kahramanca mücadeleyi nefsi müdafaa olarak görüp, hem hukukun korunması anlamında hem de burada verilmiş mücadelenin böyle mesnetsiz iddialarla karalanmaması için canla başla savunmaya her zaman hazırız.
Dünyadaki güçlü Arnavut lobisi ve aralarında şanlı Türk askerininde yer aldığı NATO’nun operasyonlara olan desteklerinden dolayı UÇK’nın vatanını savunmak için yaptığı temiz savaşı kanıtlamamız her zaman çok kolay olmuştur ve bundan sonrada öyle olacaktır.
Tavsiyem bu Arnavut karşıtı zihniyetin slav politikası ve sırp uşaklığından silkinerek kendine gelmesi ve Arnavutların gücünü test etmeye kalkışmamasıdır.

Selam ve sevgilerimle…
Bora Zukali

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın