Bitcoin yatırımcılarına Arnavutluk’tan Uyarı

Tehlikelere karşı vatandaş ve yatırımcılar uyarıldı.

Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Arnavutluk’tan Bitcoin yatırımcılarına uyarı

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri dünya çapında manşetleri süslüyor ve piyasadaki son satışlarla birlikte iyice gündemde. Merkez bankaları ve hükümetler, dijital para birimlerinin tehlikelerine ilişkin açıklamalar yapmayı sürdürüyor.

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri dünya çapında manşetleri süslüyor ve piyasadaki son satışlarla birlikte iyice gündemde.

Merkez bankaları ve hükümetler, dijital para birimlerinin tehlikelerine ilişkin açıklamalar yapmayı sürdürüyor ya da tersine onların avantajlarından övgüyle söz ediyorlar.

Cointelegraph’ta yer alan habere göre böyle bir uyarıyı yapan son banka Arnavutluk‘un merkez bankası. Banka, vatandaşlara bu tür araçların son derece yüksek seviyede risk taşıdığına dair güçlü bir bildiri yayınladı.

Arnavut yetkililer konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptılar:

“Sahip oldukları tasarrufların veya likiditenin yönetiminde Arnavut halkına olgun ve sorumlu olmalarını tavsiye ediyoruz. Arnavutluk Bankası ve Finansal Denetleme Kurumu tarafından lisanslanmış ve denetlenen kurumlar tarafından sunulan finansal ürünlere ve araçlara yönelik yatırımlara yönlenilmelidir.”

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın