Arnavutluk hükümeti Türkiye Arnavutlarını Dışlıyor.

Türkiye’nin parasını seviyorlar, ama Türkiye Arnavutlarını görmezden geliyorlar.

Arnavutluk hükümeti Türkiye Arnavutlarını Dışlıyor.
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Arnavutluk Başbakanı ve Diaspora Bakanı.

Bu ikili Türkiye Arnavut toplumu için ne yaptı?
Türkiye’nin parasını seviyorlar. Her konuda Türkiye iktidarından destek alıyorlar. Ama Türkiye Arnavutlarını ağızlarına bile anmıyorlar.
Bunlar bizi neden dışlıyor? Türkiye’nin parasını seviyorlar, ama Türkiye Arnavutlarını dışlıyorlar.

🇦🇱 Po pyesim Kryeministrin shqiptar dhe Ministrin e Diasporës?
Atë që ata vepruan punë për komunitetin shqiptar në Turqi?
Ata shumë e duan ndihmën financiare të Turqisë. Çdo gjë në lidhje me Turqinë janë marrë mbështetje nga qeveria. Por ata nuk merren me një shqiptar në Turqi dhe askush tjetër. pse na përjashtojnë këta njerëz?

ARNAVUTHABER #ALBANIA

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın