PYETJE?

NJË THIRRJE PËR PRESIDENTIN DHE ANËTARËT E BORDIT TË SHOQATËS VËLLAZËRIA SHQIPTARE?

PYETJE?
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

🇦🇱 NJË THIRRJE PËR PRESIDENTIN DHE ANËTARËT E BORDIT TË SHOQATËS VËLLAZËRIA SHQIPTARE?

1- A ka shoqata juaj një lokal në Stamboll? nëse ka, ku është?
2 – Sa anëtarë ka shoqata juaj?
3 – Pse mbajtët një kongres në fshehtësi nga të gjithë anëtarët?
4 – Çfarë bëtë me paratë e shoqatës 50 mijë dollarëshe që kishte presidenti i atëhershëm i shoqatës suaj në vitin 2013?
5 -Nëse shoqata juaj nuk ka një lokal, a nuk duhet që shoqata që keni menaxhuar për 30 vjet të ketë një lokal? A nuk ju shqetëson që në 30 vitet e fundit, shoqata juaj ka përdorur një bodrum në Rrethin Kucukcekmece, një dyqan si depo në një rrugicë në Bayrampaşa, dhe së fundmi vendin e punës së ish-presidentit si zyrë?
6 – 30 vjet, Boshnjakët kanë në pronësi 5000m2 prona dhe objekte në Bayrampaşa, pse Shoqata Vëllazëria shqiptare nuk ka pronën e vet? Duke lëvizur nga një vend në tjetrin si nomadë?
7 – A i keni kërkuar llogari atyre që e kanë paraqitur shoqatën për FETO nga viti 2006 deri në vitin 2016?
8 – Shoqatat shqiptare në Stamboll, Bursa, Izmir dhe krahina të tjera organizojnë evente në hotele me yje ose në sallat e tyre. Pse shoqata vëllazëria shqiptare shfrytëzoi qoshet e pastiçerisë dhe Qendrën Kulturore të Kosovës ose sallat e RUM-eli’se për takimet dhe kongreset e saj?
9 – Pse i vutë fëmijët dhe nipat e tyre në krye të kongresit të ri në vend të njerëzve që nuk kanë mundur të sjellin vepra në shoqërinë shqiptare në Stamboll për 30 vjet? A është shoqata juaj një dinasti e kaluar nga babai tek djali? Pse Shoqata Vëllazëria shqiptare është një kuti e mbyllur që vetëm tre apo pesë vetë e transferojnë dhe e menaxhojnë nga babai tek djali dhe nipi?
Shënim i rëndësishëm:  Ne nuk kemi një problem me bordin e Drejtorëve të Shoqatës aktuale. Ne po ua bëjmë këto pyetje të interesuarve për shkak të karakterit ëndërrimtar dhe gënjeshtari Kamil Bitiş dhe njerëzve me të cilët ata kanë drejtuar shoqatën për 30 vjet.
Ju kërkojmë ndjesë anëtarëve të bordit të drejtorëve.

QËLLIMI NUK ËSHTË NJË LUFTË.  ARSYEJA ËSHTË TË EKSPOZOJMË NJË GRUP TË NGUSHTË DHE NJERËZ NEGATIVË QË KANË 30 VJET QË I LËNË SHQIPTARËT MBRAPA DHE VETËM!

Ëndërrimtari dhe gënjeshtari Kamil Bitişi dhe ata rreth tij nuk bënë asgjë për shqiptarët, këta
kanë shpifur dhe vazhdojnë akoma t’i shpifin njerëzit dhe shoqatat që kanë bërë dhe po bëjnë diçka për përfitim e shqiptarët në Turqi.

Ëndërruesi, gënjeshtari Kamil  Bitiş dhe djali i tij, i cili bën një faqe interneti për institucionet e FETO-s, janë ekipi në kryë të këtyre punimeve e organizuar.

Por ata nuk kanë mundur të dokumentojë asnjë nga shpifjet që kanë hedhur deri tani, dhe shpifjet e tyre mbeten në ajër.
Kur pyesnim, ata gjithmonë jepnin përgjigje evazive për pyetjet ose heshtnin.
Ata kanë 30 vjet që jetojnë mbi kurrizin e shoqërisë shqiptare dhe duan të marrin nën kontroll shoqatat e krijuara në të gjithë Turqinë dhe duan të menaxhojnë shoqërinë shqiptare duke denigruar njerëzit që konsiderohen me ndikim në shoqëri nga autoritetet e Shqipërisë, Kosovës dhe Republikës së Turqisë.
Ka dy mënyra për të udhëhequr shoqërinë;
1-rruga e vështirë është duke punuar, duke fituar besim.
2-mënyra më e lehtë është të lodhësh, ngacmosh, ndash dhe rebelosh punonjësit vullnetarë.
Ata zgjedhin mënyrën e dytë, e cila është e lehtë.
Detyra jonë është të luftojmë kundër këtyre njerëzve pa poshtëruar, fyer apo shpifur askënd. Ne e dimë gjithashtu se disa njerëz i shohin këto diskutime si një konflikt personal dhe janë të lodhur nga këto diskutime. Na besoni, edhe neve na shqetëson kjo, por nëse i lëshojnë këta të interesuarit, shoqëria shqiptare do të humbasë edhe 30 vite të tjera. Shëmtimi i tyre, egoja dhe dëshira e tyre për të mbajtur kokën e ujit janë të mëdha.

Vullnetarët për komunitet duhet të jenë më të guximshëm se këta që marrin rrogën 2000 euro. Përndryshe, numri i këtyre personave do të rritet.
Ndonëse e prezantojnë veten si kreu komunitetit shqiptarë, në realitet e kanë bërë nga shoqërinë shqiptare jetesën e tyre prej vitesh. Me shkurtimin e pagave, ata filluan të sulmojnë Arnavut Haber – Albanian News dhe shoqatat e shquara shqiptare.

Vullnetarët si ne e dinë që puna jonë është shumë e vështirë në një shoqëri ku ka kurrizorë, mosmirënjohës dhe renegatë që nuk kanë guximin dhe ndershmërinë e shqiptarëve.
edhe nëse mërzisim disa njerëz kur u kemi shkruar përsëri këtyre njerëzve të paturpshëm, le të na falin, ne do ta vazhdojmë këtë luftë deri në fund.
NE NUK DO T’UA LËMË MË SHESHIN ATYRE QË SHKATËRRUAN SHOQËRINË SHQIPTARE DHE ATYRE QË NUK U KANË DHËNË NJË KASOLLE OSE MALLRA TË PËRHERSHME SHQIPTARËVE TË STAMBOLLIT PËR 30 VJET.

Ata e kanë bërë shoqërinë shqiptare burim jetese për veten e tyre dhe kanë ndarë politikën e përbashkët, biznesin, spitalet, të ardhurat nga argëtimi e shumë gjëra të tjera mes tyre ndër vite.
Sorrat dhe hienat nuk bëhen Shqiponja.
Me këtë ndërgjegje, ne kemi  shpirtin luftëtar me të ligjt.

BETOHEMİ SE DO TË VAZHDOJMË DERI NË FUND ME MOTO BESA BESË

ARNAVUT HABER – LAJMET SHQİPTARE  MEDIA E VETËM SHQIPTARE E TURQISË

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın