KOSOVA KURTULUŞ ORDUSU UÇK

UÇK’ya terör örgütü diyen gafillere Arnavut Haber’in cevabı

KOSOVA KURTULUŞ ORDUSU UÇK
Yazar : Tarih : Okunma : 1 Yorum

KOSOVA KURTULUŞ ORDUSU UÇK
Zaman zaman Türkiye’de rusya slav işbirlikçisi yapıların, Kosova Kurtuluş Ordusunu ve Bosna Ordusunu terör örgütü olarak yaftalama çabalarını görüyoruz. Bu 300 yıldır slav emperyalizmi ve faşizmine karşı Kafkasya, Kırım ve Balkanlarda soyu kırılan halkımıza İHANETTİR. UÇK’ya terör örgütü diyen gafilleri şiddetle kınıyoruz.
Kosova Kurtuluş Ordusu UÇK, Kuvvayi Milliye gibi toplumun bağrından çıkmış, “Aziz vatanın makus talihini ancak milletin azmi ve kararlılığı kurtaracaktır.” fikriyle vatan ve millet için cepheye gönüllü koşmuş kahramanlar topluluğudur. Bağrından Adem Yaşari, Hamza Yaşari, Zahir Payaziti gibi sayıdız şehit komutanlar, Ramush Haradinay, Hashim Thaçi, Kadri Veseli gibi komutanlardan devlet kurucuları çıkarmıştır.
Raçak, Gjakova, Prekaz başta olmak üzere Kosova genelinde sırpların kadın çocuk demeden Arnavut halkını katlettikleri dönemde 5000 yıllık atatoprağında beka için silaha sarılan, vatan toprağını ve milletin namusunu kurtaran şerefli kahramanlar topluluğudur.
Bu vesile ile tüm UÇK şehit ve gazilerini saygıyla anıyor, açtığınız yolda yürüyeceğimizi, teslim ettiğiniz emanete daim sahip çıkacağımızı belirtiyoruz.

Arnavut Haber

Adem ve Hamza Yaşari
Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

Yorumlar 1

  1. tnzl sk diyorki:

    sen yllarca sırp’la dövüş gel burada rasim ozan isminde bir orospu çocuğu sırp’ın söyleyemeceği lafları edip boşnaklara ağır hakaret etsin! dayak yetmez kelle vereceksin rasim!