Kahraman Arnavut

Amerikalı aileyi donmaktan kurtardı.

Kahraman Arnavut
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Arnavut Amerikalı aileyi kar fırtınasında donmaktan kurtardı.

Amerikalı aileyi kar fırtınasından kurtaran Arnavut adam: Bana para teklif ettiler, kabul etmedim.

Amerika bugünlerde son yılların en büyük kar fırtınası tarafından yutuldu.

İnsanların donma noktasının altındaki sıcaklıklarla nasıl başa çıktıklarına dair tüm sosyal medyada hikayeler paylaşıldı, ancak bu aynı zamanda, bunu olabildiğince kolay bir şekilde atlatmak için birbirleriyle her zamankinden daha fazla bağ kurmaya başlamaları için bir şans oldu.

Trafik sıkışıklığında mahsur kalan 3 Amerikalıya yardım eden bir Arnavut göçmenin durumu da böyle.

Adam Enea Bushati’dir. Ailenin arabasını – bir anne ve iki kızı – 6 saatten fazla bir süredir mahsur kaldıkları bir kanaldan çıkarmaya yardım etti.

Euronews Arnavutluk’a verdiği bir röportajda Enea Bushati, Amerikalı aileyi kamyonuyla hareket ederken bir kanalda mahsur kaldığını gördüğünü ve bir an bile tereddüt etmeden yardımlarına koşarak onlara su ve yiyecek ikram ettiğini itiraf etti.

Enea Bushati

Ayrıca Amerikalı ailenin kendilerine yardım ettikten sonra kendisine para teklif ettiğini ancak kendisinin kategorik olarak reddettiğini de söyledi.

“Belirli bir amaç için yapmadım, bana para teklif ettiler ama para karşılığı yapmadığımı, kendimi iyi hissettiğim için yaptığımı ve kendim için yapacağımı söyleyerek reddettim. İhtiyacı olan herkes” dedi Bushati.
Kaynak: Euronews

ARNAVUTHABER

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın