İçimizdeki RUMeliler Kınamaya varlar, Kutlamaya Yoklar

Akıl, vizyon ve kurumsallıktan uzak Arnavut karşıtı bir yapı.

İçimizdeki RUMeliler Kınamaya varlar, Kutlamaya Yoklar
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

İçimizdeki RUMeliler Kınamaya varlar, Kutlamaya Yoklar

Dün 28 Kasım Bayrak gününü Covid-19 tedbirleri gereği sosyal medyada kutladık. Atakule ve Boğaz köprüsü Arnavut bayrağı şeklinde aydınlatıldı. Pek çok kamu kurumu tebrik mesajı yayınladı. Sadece birileri yoktu?

Kosova’yı kınayan, Çetnik İvana’ya ödül veren RUMeli federasyonu ona bağlı tabela dernekleri, Rubasam ve Rumeli Balkan Konfederasyonu Arnavutların bayrak gününü kutlamadı. Bu tabela kurumlarının derebeyleri, Makedonya, Sırbistan ve Bulgaristan’ın milli gününü kutlar elçilik davetlerine koşarak giderler. Ama Arnavutlar konu olunca, kutlamazlar. Çünkü bunlar bizi dışlıyor, ayrımcılık suçu işliyorlar. Arnavutların temsil edilmediği bu yapılar biz tanımıyoruz. Bunlar siyaset cambazlarının kurduğu tabela yapılardır. Bize hiç bir hayrı dokunmamıştır. Vizyon, akıl, organizasyon bunlarda sıfırdır.

Bizim Arnavut kardeşlerimizden bazıları malesef hala bunların peşinden gidiyor. Arnavut Haber bunların iki yüzlülüğünü yazdı. Tehdit aldık, hakaret yedik ama yinede yazacağız. Arnavut toplumuna pranga olan bu tabela yapıların vesayetine girmeyeceğiz..
Bunların web sayfa linkleri, bir tanesinde Bayrak Günü kutlaması yok.
http://www.rubafed.org/
https://www.rubasam.com/
http://brgk.org.tr/

Arnavut Haber varsa haberiniz var.

ARNAVUTHABER

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın