CHP’nin Balkan Beceriksizliği

15 öğrenci ve 30 stk dinazoru ile gençlik kampı mı olur?

CHP’nin Balkan Beceriksizliği
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

15 ÖĞRENCİ ve 30 DİNAZOR İLE BALKAN YAZ KAMPI MI OLUR?

CHP’nin kafası aynı kafa. Topluma tabana inemeyen CHP işlevsiz ve etkisiz etkinliklere devam ediyor. Balkanlardan gelen 15 öğrenciyi bir kaç gün ağırlayan İstanbul CHP yönetimi ve belediyeleri, Balkan insanına ve tabana ulaşmak yerine 30 yıldır topluma bir şey veremeyen dinazor yöneticilerini gelen 15 öğrenciyle birlikte boğazda gezdirdi.

Arnavut öğrenci ve stk temsilcisinin olmadığı etkinlik adeta yakınlara gezi niteliğini taşıdı.

Atatürk’ün Nutuk’ta 20 sayfa ayırdığı Kurtuluş savaşı şehidi hemşerimiz Yahya Kaptan’ın memleketinin neresi olduğunu bilmeyen CHP, 100 yıldır Yahya Kaptan’ın akrabalarının köylerine uğramadı. Balkanlarda yaşayan Türk, Arnavut, Boşnak ve Pomak toplumu ile direkt iletişime giremeyen, okullara yardım ulaştırmayan CHP bu tür erkinlikler ile Balkan insanının oyunu alamaz. Bırakın oy almak, mevcut seçmenlerini kaybeder.

Balkan insanına ulaşmak istiyorlarsa, sahada aktif olmalı ve Balkanlardaki soydaş bakiyesinin durumunu yakından bilen ve ilgilenen stk ve kişilerle beraber çalışmalılar.

Balkan İnsanı istanbul’da en çok nufüsa sahip topluluktur. Son belediye seçiminde CHP’ye açılan krediyi CHP tüketmektedir. Bizden uyarması.

ARNAVUTHABER

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın