Bu sizin başarınız. Çok Teşekkürler / Faleminderit Shume

Arnavut Haber Sizinle daha iyi ve daha güzele emin adımlarla yürüyor.

Bu sizin başarınız. Çok Teşekkürler / Faleminderit Shume
Yazar : Tarih : Okunma : Yorum Yap

Bu sizin başarınız. Teşekkürler / Faleminder

 

“Ortalama Günlük 2200 sayfa okunma ve 1100 ziyaretçi okuyucu”

Sizin sayenizde sağlam ve yükselen grafik ile yayınlara devam ediyoruz. Bir ayda sizin okumanız, paylaşmanız ve desteğinizle bu noktaya geldik. Daha iyiye, tüm Arnavutlara ve Arnavut dostlarına ulaşacağımız yüzbinlerce okuyucuya sesimizi duyuracağımız günleride sizlerin sayesinde göreceğiz.

Çok Teşekürler / Faleminderit Shume

12 Mayıs 2017 Tarihinde siteyi test yayını ile açtığımız gün sizlere ARNAVUT HABER Gümbür Gümbür geliyor başlığı ile duyurmuş. Sizin haberiniz, sizin sesiniz, sizin gözünüz olacağımızı söylemiştik. İlk günden itibaren Özgür Habere Kartal Bakışı ile yayınlarımızı sürdürüyoruz. Yanlı Arnavut adını telafuz etmeye korkan rumeli siteleri, Arnavutu dışlayan faşist slav sempatizanı sitelerde göremeyeceğiniz Haber, Araştırma, Analiz, Galeri ve Videolar ile fark yarattık. Türkiye’nin birliğini savunan, Adalet, Eşitlik, Özgürlük, Demokrasi değerlerine bağlı. Arnavut’ların balkanlardaki varlığının destekçisi, Türkiye’deki Arnavutların sesi olma ilkeleriyle yola çıktık.

Türkiye’de sayısı milyonlarla telaafuz edilen Arnavut toplumuna hitap eden, onların gözünden dünyaya bakan ne bir televizyon kanalı, ne bir basılı gazete, nede haber sitesi vardı. Yıllardır özveri ile yayın yapan Arnavut.Com ve başarılı radyo yayını yapan ArnavutlarinSesi.Net dışında Türkiye’de Arnavutların bir medyası yoktu. Rumeli Balkan ismiyle kurulu dernek ve üst çatı örgütlerinde bizlerin bu eksiğini düşünen de yoktu. Arnavutlar seçimlerde bizim gösterdiğimiz partiye oy versinler, düzenlediğimiz piknik ve konsere gelsinler yoz rumeli taverna müzikleriyle eğlensinler biz bu kalabalığı siyasi liderlere gösterelim milletvekilliği, siyasi makam kapalım derdinde oldu bu STK’lar ve mensupları hep malesef.

İşte bu ortam içinde Facebook’ta Türkiye’de Arnavut Tarihi grubunda toplanan idealist Arnavutlar önce ArnavuTTv.Com youtube kanalını ve ardından ArnavutHaber.Com Haber sitesini imece olarak yayına geçirdiler. Tüm Arnavut toplumuna yazılarına ve katkısına açtılar. Şu anda Kültür Platformu, Radyo, Haber Sitesi ve Youtube kanalı olarak İnternet üzerinden sizin sesiniz olan 4 site yayın yapıyor. Hepsi sizin desteğiniz ve sahiplenmeniz ile yoluna devam ediyor.

Buradan Tüm Arnavutlara ve Arnavut STK’larına sesleniyoruz. ArnavutHaber.Com hepimizin imece yayın portalıdır. Milyonlarca Arnavut’a hep beraber ulaşacağız. Arnavut Medya sitelerinin tamamı bizim sesimizdir. Elele beraber, daha başarılı ve daha güzel günler göreceğiz. Arnavutlar bu ülke için her zaman vardılar. Her zaman da var olacaklar.

Tekrardan tüm takipçi ve destekçilerimize teşekkür eder. Yola çıktığımız ilk günkü azim, cesaret ve kararlılıkla sizin sesiniz, sizin gözünüz ve sizin kulağınız olacağız.

Arnavut Haber Yayın Kurulu

Tablolarda bir aylık site yayın istatistiklerimiz var. Bu kısa dönemde biz sayeneniz de bu noktaya geldik.

Admin (info@arnavuthaber.com)

www.arnavuthaber.com Türkiye Arnavutlarına Yönelik Bağımsız İmece İnternet Yayınıdır

İlk yorumu siz yazın